Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ами много зависи от хората. Мъж и жена примерно, приятели, които в един момент осъзнават физическото привличане между тях, но да речем има някакви пречки връзка да не могат да имат /обвързани са или нещо друго/ може да стигнат до секс и това да не наруши приятелството им САМО АКО И ДВАМАТА ИСКАТ ЕДНО И СЪЩО. Ако единия е влюбен или има други очаквания и желания, приятелството отива по дяволите.lian4o написа:Аз не съм, ама имам желание. Проблема е, дали след това няма да сме вече приятели, т.е. дали е псевдо-приятелство без да се осъзнава подтекста на нагона
Ми_ми написа:а, добре де защо да изключваме и секс и приятелство, според мен няма лошо в това, стига да няма излишни емоции и да се започнат разни сцени на равност и разни там, но реално този вариант съществува.
pasinet написа:Ми_ми написа:а, добре де защо да изключваме и секс и приятелство, според мен няма лошо в това, стига да няма излишни емоции и да се започнат разни сцени на равност и разни там, но реално този вариант съществува.![]()
Точно това казах и аз само, че темите не бяха сляти.
Като та слушам и в съзнанието ми изникват сцени от SAWMozo написа:И аз съм горе-долу на твоето мнение, но има и изключения. Аз лично имам две, към които нямам нищо задно като мисли.