Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Линукс лафче

feed Всичко свързано с Линукс. Новини, проблеми, въпроси.
Десктоп Линукс дистибуции, сървърни Линукс дистрибуции, Линукс дистрибуции с общо предназначение, Linux Mint, Ubuntu, Arch Linux, Mandriva, PCLinuxOS, openSUSE, Fedora, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Suse Linux Enterprise Server, Debian, Cross Linux from Scratch, Slackware, Gentoo. Графични среди, новини, игри, драйвъри, въпроси, десктоп, сървър, браузъри, помощ.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Линукс лафче

Мнение от Mozo »

хот_бастард написа:
вт дек 24, 2019 14:13
Бла-бла
Чао :съгласен:
Прочетено: 536146 пъти
Изображение
Потребителски аватар
тед
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: пон май 08, 2017 18:33

Мнение от тед »

За такива като тоя образ, трябва да се направи специален бутон в личните им профили "само накажи се" и като се натисне системата да му дава бан за винаги :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Потребителски аватар
petie
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: съб май 18, 2019 22:35

Мнение от petie »

тед написа:
вт дек 24, 2019 22:44
За такива като тоя образ, трябва да се направи специален бутон в личните им профили "само накажи се" и като се натисне системата да му дава бан за винаги :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
С формата на сети се сама какво да е този бутон
Потребителски аватар
бат-начо
Доктор
Доктор
Регистриран: ср фев 21, 2018 15:17

Мнение от бат-начо »

Повлиян от рекламата пробвах Ферен с Плазма. Мноо лъскаво. Та значи това е Плазмата... и не е за мен. За мен е, ама не и на настоящия комп. Пробвах и тестов Бънсен, и той не е за мен, пак същото. Стига бе, докато се наканя да сложа Антикс на стария комп, то и настоящия май отива да е за него. :toothy10:
Селски, Начо Селски.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Купувай нова машина, явно е време :p
Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
Контакти:

Мнение от Валсо »

Абе тя плазмата не е никак лоша, даже има някои предимства пред Канелата (предимно със звука), но докато не оправят дългогодишния дразнещ бъг с разджурканите икони, не мисля да се тормозя с нея. :lol:

П.С. Последните един-два дни се налага да се занимавам с бозите на роднини и затова много ме няма тук, а като се прибера само врътна 2-3 битки на Светът на чикиите и си легна. И след над 48 часа, прекарани в компанията на Компотоус 10, след като се обринах поне 20 пъти заради идиотизма на Микрошит, сега отново се прераждам като си пусна светкавично-реагиращият линукс, че и вадещ по-добър звук. Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Така е, когато човек се сблъсква с онова нещо, а вече е свикнал да си гледа кефа, започва да му се приревава. Изпитвам го почти всеки ден и наистина после с кеф си сядам пред компютъра. Няма никакъв, ама никакъв начин да разбера как хората използват тая помия...
Офтопик:
Чекии :съгласен:
Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
Контакти:

Мнение от Валсо »

То не е само в кефа. Бързината на Линукс е просто невероятна. Цъкам програма - тя тръгва моментално. На Бозата цъкам програма, врътка се едно кръгче и ако се сети, програмата вземе, че тръгне. :lol: И веднъж свикнал на бързина и светкавичност, всеки допир до Бозата за по-дълго от 1 час ми докарва обриви. Особено, когато въпросната Боза има проблем със задклав-то у-во и аз трябва да хвърлям боб, за да разгадая какво са осрали.
Принципно мога принудително да ги мигрирам на линукс, ама не ми се занимава със старчески истерии и скандали, защото ги познавам прекалено добре и знам какво ще стане, ако им сложа нещо друго, вместо Говно 10.
Офтопик:
Mozo написа:
пет дек 27, 2019 10:32
Чекии :съгласен:
Ми не, не е. "чЕкия" е друго име за "нож". А тук става дума за подигравателно име на игра, защото и повечето играчи са такива, и разработчиците. Играта ор'гинално се казва World of Tanks. Обаче едва ли има нужда да ти казвам какво означава думата "wank" на английски... :lol: И оттам подигравателното име World of Wanks, което се превежда както вече го казах в горния пост. :evil4:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не е само бързината, въпросът е в цялостното използване. Адски зле е...
Офтопик:
Както ножът, така и чекията, се пишат с "е". Това, че някои неграмотници го обърнаха в правило, както и пУмия, не означава абсолютно нищо :thumbright:
Изображение
Потребителски аватар
user12
Ентусиаст
Ентусиаст
Регистриран: пон май 20, 2019 20:55

Мнение от user12 »

Mozo написа:
пет дек 27, 2019 17:23

Офтопик:
Както ножът, така и чекията, се пишат с "е". Това, че някои неграмотници го обърнаха в правило, както и пУмия, не означава абсолютно нищо :thumbright:
Офтопик:
Ножът с "е" ?
Watch the footsteps, but never follow
If you want to live tomorrow
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Офтопик:
И двете :thumbright:
Изображение
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

Пумия :lol: От Пума ли идва?
Потребителски аватар
petie
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: съб май 18, 2019 22:35

Мнение от petie »

Офтопик:

Тук сте го обърнали на онанизъм май :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Zeroadhesion написа:
пет дек 27, 2019 21:43
Пумия :lol: От Пума ли идва?
Не знам, но в 99% от случаите го виждам написано така и направо умирам от яд, че българинът е толкова неграмотен. Иначе претенциите му много големи и все някой друг му е крив...
Изображение
Потребителски аватар
Хъшо
Начинаещ
Регистриран: чет мар 02, 2017 17:30

Мнение от Хъшо »

Някакво блажено спокойствие ме е обзело, откакто излязох в коледно-новогодишна почивка. Защото не се налага да се тормозя с ш****ите ъпдейти на 10-ката, които въпреки заложения часови интервал и всякакви други "защити от ненавременен ъпдейт", се пръкваха в най-неподходящия момент и можеха да ме докарат до инфаркт.
Това е някакво безумие, чист мазохизъм и честно, вече все по-трудно разбирам хората, ползващи Уиндоус за лична употреба (аз, за съжаление няма как да не го ползвам на работа, заради необходимия софтуер). Преди време бях с dual boot и държах "прозореца" само заради iTunes и синхронизацията с телефона, но после минах изцяло на Spotify за музика, та за моя радост стана излишен.
Дори няма да споменавам колко е зле Гейтсовото отроче (и това е умишлено!) по отношение на сигурност и поверителност.
Всъщност не знам защо ви ги казвам тия неща, като вие отлично ги знаете :)
Ама просто ми е хубаво, та споделям.
KDE Neon 5.25
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Линукс - инсталация, настройки, проблеми”