Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Откраднат живот сезон 6
- yanku
- Почетен член
- Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
- Контакти:
Re: Откраднат живот сезон 6
Здравейте 
Прочетено: 32122 пъти

Здравейте

Ооо, аз се прибрах още в неделя и в понеделник почнахме с пълна сила да бачкаме, щото 2 седмици не работихме и всичко се е строшило, вчера на погребение ходихме на дядо ми Бог да го прости и ще трябва и утре да работим, щото колите от четвъртък ги отложихме
Коя кака ползваш да те навигира?Diananet написа: ↑пет сеп 14, 2018 19:23И аз наминах да видя как сте. Днес се побърках от обикаляне. Отгоре на всичко каката (тая от навигациятя) по средата на пътя ми вика при първа възможност обръщай обратноТо си беше за обръщане де, такъв път рядко се вижда. Ама се дотътрих някак. Сега в мозъчната ми клетка се въртят някакви реклами с джин... и чушки... и Сузи
![]()
![]()
Приветик!![]()
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Абе, Моонт, за Глупи става въпросMontoya написа: ↑пет сеп 14, 2018 20:23Здравейте![]()
Ооо, аз се прибрах още в неделя и в понеделник почнахме с пълна сила да бачкаме, щото 2 седмици не работихме и всичко се е строшило, вчера на погребение ходихме на дядо ми Бог да го прости и ще трябва и утре да работим, щото колите от четвъртък ги отложихме

Привет

iGO Israel 9.18.27 с последните карти.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Ахахаха, ама е написано зад моето име, май аз съм Глупи в тази ситуация
Пробвай с Waze, извън пътищата не става, но иначе ползва гугълските карти подобрени от уйзърите и е доста прилично като намиране на адреси. Изисква интернет обаче
AsusVivoBook17
Пробвал съм го. Каката е с класи над него. Но типично по женски понякога ми прави номера. Например вика ми след 50 метра да съм завиел надясно, а на екрана ми показва наляво
Понякога губи връзка с главния мозък и почва да плещи глупости, но като е в час няма грешка. Избира най-прекия път и ме прекарва през невероятни места само и само да спестя десетина метра

Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Първо те поздравих с добро утро и после отговорих на въпроса ти. Извинявай ако се е разбрало по друг начин

Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Добро утро

Плъхолюбител

Добро утро
В Люлин изобщо не намира блоковете, ама там нито една не ги намира правилно заради улица с името люлин в трета част. Ако щеш търсиш примерно ж.к Люлин, блок 785 и те кара на оная улица в трета част
Няма айгото и опция за трафик в реално време, както и доклади от ползващите го, особено полезна функция на уейз в София и големите градове където има много ползващи го.

Ами аз заради това го смених айгото, щото не спря да ме обърква. 9 сателита налични, а не може да ме позиционира правилно и след като веднъж ме е упътила направо, аз съм в средната лента и се почва, завийте на лявоDiananet написа: ↑пет сеп 14, 2018 21:04Пробвал съм го. Каката е с класи над него. Но типично по женски понякога ми прави номера. Например вика ми след 50 метра да съм завиел надясно, а на екрана ми показва налявоПонякога губи връзка с главния мозък и почва да плещи глупости, но като е в час няма грешка. Избира най-прекия път и ме прекарва през невероятни места само и само да спестя десетина метра
![]()
![]()

Няма айгото и опция за трафик в реално време, както и доклади от ползващите го, особено полезна функция на уейз в София и големите градове където има много ползващи го.
AsusVivoBook17
Привет, ха заради проклетата улица в Люлин и аз така тъпо гледах, напиша блок някой си и хоп на ул. Люлин, абе я у лево и по стария изпитан начин с питане и дзверене у картата хартиената.
пп. Много голяма тая улица цял Люлин е на нея.
пп. Много голяма тая улица цял Люлин е на нея.

-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Добро утро 

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Отвлечената в Смолян била изгора на похитителя, сегашната жена му помагала да я откраднат
от Mozo » ср юни 26, 2024 13:11 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 85 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср юни 26, 2024 13:11
-
-
-
Край на отоплителния сезон - спират парното в Пловдив
от Mozo » чет апр 17, 2025 12:25 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 71 Преглеждания
-