Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Препоръчваме Ви
- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Re: Препоръчваме Ви
Някой да ми препоръча последната импосиблистична мисия, щото се каня да го гледам и ако не чини си е голяма загуба на време.
Прочетено: 35386 пъти
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Според мен тя е най-готината от всички, доколкото може да се говори за "готин" относно този филм 

- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Значи ще го гледам

"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
https://www.imdb.com/title/tt8396188/

"Танки" (2018)
1940-та година. Русия разработва нов експериментален танк, който има нужда само от одобрението на Сталин. Но неминал през тестове, началството отказва да го натовари на влака за Москва. Затова проектантът на танка и неговият началник решават да изминат 1000-те км от Харков до столицата на собствен ход, като имат само 4 дни за това и което се превръща в бясна надпревара с времето и с германците, обучени да минават за руснаци.
--------------------
Аз рядко харесвам и хваля руски филми, но този е направен много интересен и се гледа на един дъх.
Има го в замунда със скапани български субтитри, а за който знае руски, го има и в руския тракер без субтитри.

"Танки" (2018)
1940-та година. Русия разработва нов експериментален танк, който има нужда само от одобрението на Сталин. Но неминал през тестове, началството отказва да го натовари на влака за Москва. Затова проектантът на танка и неговият началник решават да изминат 1000-те км от Харков до столицата на собствен ход, като имат само 4 дни за това и което се превръща в бясна надпревара с времето и с германците, обучени да минават за руснаци.
--------------------
Аз рядко харесвам и хваля руски филми, но този е направен много интересен и се гледа на един дъх.
Има го в замунда със скапани български субтитри, а за който знае руски, го има и в руския тракер без субтитри.
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Партизански отряд по време на ВСВ в СССР. Нощна проверка.
- Алексей ?
- Я.
- Георгий ?
- Я.
- Вячеслав ?
- Я.
- Иван ?
- Я.
- А, Ваня, ты нов в отряде ?
- Я, я.
Ний тука сички парле ву франсе

За първи път като го гледах си казах "боже,по добър филм не съм гледал във тоя жанр".
Ей тоя филм ще ходя на кино да го гледам: https://www.youtube.com/watch?v=a1jaIFG-3eg
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Iron Sky: The Coming Race: https://www.imdb.com/title/tt3038708/
Подигравка с религията, подигравка с Епъл - няма как да не го гледате. И познайте в кой аборигенски тракър го има.
Подигравка с религията, подигравка с Епъл - няма как да не го гледате. И познайте в кой аборигенски тракър го има.