Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ди, няма шега, но първото ми напиване и изобщо първото ми пиене, беше точно с тази виетнамка на една нова година. Сещай се какво чудо бях, до ден днешен не мога да повярвам че оживях и наистина е неповторима, тоест не повторих с неяDiananet написа:Приветик, друзя![]()
Днес покрай празника се сетих, че навремето още по комунистическо имах "щастието" да пробвам виетнамска оризова водка. Абе ако няма абсолютно нищичко за пиене и най-вече ако нямаш и парички, то това е питието! Страхотно! Неповторимо, т.е. няма вече да повториш
Дааам, засега планувам да си доизпия уискито и да се загледам в някой филм, за утре само един сифон на мивка имам да монтирам на 5 минути пеша от нас, работа за около още 2 минути и после съм айляк. Само трябва да си напълня бутилката с газ за да имам за другата седмица с какво да ходя на работаKotkata68 написа:Здравейте, момчета, Тсу, Монти![]()
![]()
![]()
Да се надявам ли, че вие двамата ще имате малко почивка тези два дни?