Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

CloneBD 1.2.4.0 Final download - копиране/бекъп на Blu_ray дискове

Безплатен софтуер и инструменти за CD DVD и Blue-Ray. Безплатно сваляне на програми и инструменти за CD DVD и Blue-Ray, конвертиране на аудио CDA WAV MP3, запис на CD DVD Blu-Ray, декриптиране и рипване на CD DVD Blue-Ray, запис на дискове, копиране и бекъп на CD DVD Blue-Ray, създаване на ISO файл, конвертиране.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 284426
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 335864
Местоположение: Somewhere In Time

CloneBD 1.2.4.0 Final download - копиране/бекъп на Blu_ray дискове

Мнение от Mozo »


Изображение

CloneBD е софтуер, с който потребителите могат по лесен начин да копират своите Blu-Ray дискове на друг диск или на хард диска.
Изображение
Blu-Ray дисковете отдавна не са екзотика и са предпочитани от много хора, заради по-големия размер на файловете, който могат да поберат, което от своя страна води до по-голямо качество и резолюция на филмите, които са записани на тях.

За да се копира обаче Blu-Ray диск на потребителя му е нужен специализиран софтуер. Точно тук на помощ идва CloneBD, който е изключително лесен за използване.

Интерфейсът е много приятен и добре подреден. Всички необходими опции се намират в основния прозорец на програмата, на един клик разстояние. Предлагат се три опции - копиране от физически Blu-Ray диск в оптично устройство, бекъпване от .ISO файл и бекъпване от определена Blu-Ray директория, която потребителят може да посочи.

Зареждането на дискове, .ISO файлове или директории става лесно, а след като това бъде направено, може да се разгледа съдържимото им, както и да получи детайлна информация като продължителност, активност, име, битрейт, предполагаем размер след конвертирането, описание.

Освен, че може да копира съдържанието на различни Blu-Ray дискове и .ISO файлове, CloneBD може и да ги конвертира в различни видео формати. Потребителят може да избира между множество формати, някои от които AVI, MP4, MKV и формати за различни Android, iPhone/iPad, SmartTV, електронни четци и пр. устройства.

Изображение

След като потребителят избере желания формат, той може да избере само конкретно видео от диска, .ISO файла или директорията, която е заредил, заедно със звуковите потоци с различни езици и субтитри, ако има такива. Може да се зададе и резолюция според нуждите. Дори се дава възможност файловете да бъдат възпроизведени, за да може потребителят да е сигурен, че точно това са файловете, които иска да копира или конвертира.

Възможно е копирането на диск да се извърши към друг диск или към хард диска, като копирането е 1:1. Поддържат се всички региони (A, B, C), може да се извърши компресиране на BD-50 дискове към BD-25, BD-9 или BD-5. Поддръжката на многоядрени процесори и хардуерно ускорение за Nvidia CUDA ускорява значително процеса при конвертиране на видео файловете.

В опциите потребителите могат да настроят програмата в различни аспекти като език, поведение на програмата, настройка на временни директории, настройка на системни звукове и още.

Промени спрямо миналата версия:
spoiler:
Change: added logging for spurious "invalid source path" problem
Improved: handling of discs with with bogus playlists
New: added support for pre-formatted BD-R discs set for SRM+POW (CloneBD creates filesystem UDF 2.60 instead of 2.50, then)
Fix: don't suppress duplicate playlists with differing subpath elements
UI-fix: message box truncated long button text
Change: max supported bit rate (formerly forced some discs to be compressed, even if not requested)
Fix: slow processing of frames when copy only is selected for some discs
Fix: some 50i PAL material should now be processed with a correct frame rate
Fix: subtitle transcoding for 3D video
Fix: more sub version of Dolby Atmos are supported
Fix: various A/V sync issues when many clips are combined together for some discs
Fix: more Japanese BDAV recorder formats are now supported
Fix: memory optimizations for still supported Windows XP
Fix: audio channel mapping for 7.1 to AAC stereo
Improved: incorrectly marked discs as encrypted are now processed as well
Improved: more HEVC encoder optimizations
Improved: more AVC encoder optimizations
Improved: full support for VC-1 interlaced video added
Many minor fixes and improvements
Updated languages
Лиценз: Trial

Download: CloneBD 1.2.4.0 Final
Прочетено: 676 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “CD/DVD/BlueRay инструменти”