Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
- p4p
- Почетен член
- Регистриран: нед ное 29, 2015 01:35
Re: Вашият десктоп
Lumina - добавена към KDE, LXQt, Openbox, Fluxbox в Fedora 25:

Прочетено: 322040 пъти

- p4p
- Почетен член
И в горния ляв ъгъл.Mozo написа:Онуй в десния ъгъл го махам моментално![]()
![]()

И панелът не е заключен.
StotinkaOS 7.3 / GNOME 3.22 + Dash-to-panel extension
Изчистено и красиво.

Файлов мениджър и предварителен преглед на прозореца от панела .

Terminix в Quake режим .

Това е Gnome Shell бейби

Детайли:
DE: GNOME 3.22
GTK3: Adapta
Gnome Shell theme: Flat-Remix
Icon them: Paper
Wallpaper: модифициран от мене .
Изчистено и красиво.
Файлов мениджър и предварителен преглед на прозореца от панела .
Terminix в Quake режим .
Това е Gnome Shell бейби

Детайли:
DE: GNOME 3.22
GTK3: Adapta
Gnome Shell theme: Flat-Remix
Icon them: Paper
Wallpaper: модифициран от мене .
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Моз, какво мислиш ?ivoarch написа:Изчистено и красиво

Ний тука сички парле ву франсе

Че му харесва разбира се, щом е щракнал +
Ти какво мислиш ?
edit: Аз не ползвам този стил по подразбиране, по-скоро само разцъквам разни теми и новости които излизат и стават модерни . Точно за това обичам да поставям в информацията и какви теми са ползвани . Моята конфигурация е съвсем проста, пак Gnome но по подразбиране почти .
edit2: В тази конфигурация ми хареса как се получи ефекта на панела , така заоблен доста прилича на tint2 и реших да щракна един шот за да го покажа . Има доста хора които си мислят,че Gnome не може да се тунингова а всъщност не е точно така .
edit:3 Иначе на Мозо вкуса го знаем всички . Четири палми на плаж и зелени икони под KDE4 ,
ROCK!!!

Ти какво мислиш ?
edit: Аз не ползвам този стил по подразбиране, по-скоро само разцъквам разни теми и новости които излизат и стават модерни . Точно за това обичам да поставям в информацията и какви теми са ползвани . Моята конфигурация е съвсем проста, пак Gnome но по подразбиране почти .
edit2: В тази конфигурация ми хареса как се получи ефекта на панела , така заоблен доста прилича на tint2 и реших да щракна един шот за да го покажа . Има доста хора които си мислят,че Gnome не може да се тунингова а всъщност не е точно така .
edit:3 Иначе на Мозо вкуса го знаем всички . Четири палми на плаж и зелени икони под KDE4 ,

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Мда, харесвам си нещо, модифицирам го тежко, и си карам така доживот, защото съм го направил по мой вкус и ми задоволява всички изисквания

- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
И аз такаMozo написа:Мда, харесвам си нещо, модифицирам го тежко, и си карам така доживот, защото съм го направил по мой вкус и ми задоволява всички изисквания![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ний тука сички парле ву франсе

Е то и сега има теми, тоя Неон дето са го копирали от КДЕ примерно.Mozo написа:То въпросът е и доста принципен - на тия помияри не трябва да се налива вода в мелницата. Освен това няма как да ми хареса нещо толкова квадратно, сиво, плоско и грозно. Адски против тая мода съм и винаги ще бъда. Да не говорим за телеметрии, реклами в лок скрийна и старт менюто и още хиляди неща, мога да продължавам цял ден. Че и го изтипосали 20 GB току-що инсталирано гомноИ, о, чудо - в Redstone 3 ще ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СМЯНА НА ТЕМИ!!! Не много, разбира се - две-три. Ти осъзнаваш ли колко е зле положението всъщност
![]()
![]()
А рекламите, шпионажа и свободата са теми табу за Джама, това е ясно

Обаче има по-хубави драйвери. Особено ако си с Нвидиа, неслучайно Линус им показа среден пръст

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Нещо се бъркаш жестоко - Neon е все още в разработка. Никога до момента в Windows не е имало официална поддръжка за смяна на теми.
Относно драйвърите също си в огромна заблуда - драйвърът на Nvidia е много добър, за разлика от този на AMD. Разработчиците на някои дистрибуции дори се видяха принудени да зарежат затворения драйвър на AMD, защото не става и чеп за зеле от него и използват отворения драйъвър. Относно бързодействието и производителността, на места драйвърът на Nvidia бие този на AMD с над 60%, а този на AMD не води абсолютно никъде. Когато инсталирам драйвър на Nvidia имам всичко - контролен панел, регулиране на оборотите на вентилатора, регулиране на контраст, яркост и гама, информация за температура, аплет за превключване на на дискретно и вградено видео и пр. Пробвай да инсталираш AMD, за да видиш, че те нямат дори контролен панел. Та кое е лошото на Nvidia и кое е доброто на AMD? Че AMD от години не могат един чтав драйвър за Windows да напишат, камо ли за Linux, където са тотална трагедия. И нека не преекспонираме средния пръст на Торвалдс, защото той беше за съвсем други неща
Относно драйвърите също си в огромна заблуда - драйвърът на Nvidia е много добър, за разлика от този на AMD. Разработчиците на някои дистрибуции дори се видяха принудени да зарежат затворения драйвър на AMD, защото не става и чеп за зеле от него и използват отворения драйъвър. Относно бързодействието и производителността, на места драйвърът на Nvidia бие този на AMD с над 60%, а този на AMD не води абсолютно никъде. Когато инсталирам драйвър на Nvidia имам всичко - контролен панел, регулиране на оборотите на вентилатора, регулиране на контраст, яркост и гама, информация за температура, аплет за превключване на на дискретно и вградено видео и пр. Пробвай да инсталираш AMD, за да видиш, че те нямат дори контролен панел. Та кое е лошото на Nvidia и кое е доброто на AMD? Че AMD от години не могат един чтав драйвър за Windows да напишат, камо ли за Linux, където са тотална трагедия. И нека не преекспонираме средния пръст на Торвалдс, защото той беше за съвсем други неща

- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Първи ги шкартираха бунтаците
и при това абсолютно заслужено

Mozo написа:Пробвай да инсталираш AMD, за да видиш, че те нямат дори контролен панел.

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
- p4p
- Почетен член
Още от Lumina: