От едно известно време ме гонят некви хали и нали съм податлив ... поддадох

Сетих се, че кат малък много си падах по часовници, като основно ги разрушавах и много се кефех на миниатюрните им частички. Ама всяко нещо с времето си.
Сега се кефя на тия частички, обаче да мърдат и те нещата се подредиха. Понакупих си някой друг саатник и имам мерак за още поне 40-50 парчета, макар ясно да осъзнавам, че изобщо не ми трябват. Май съм болен отново.
От поне 15 години не бях купувал часовник, какъв да е, но пък винаги съм имал, като предпочитам механични с ръчно навиване, но основно носех електронни ... и аз се чудя

През април реших, че е време да бодна нещо по-така на агнешката плешка, която ми се явява китка

Много харесах този. Лимитирана серия. Лек и съвършен. Като втора ръка държат злобни цени, но аз имах късмет, щото ремонтоара му е късан и коронката е от следващият модел, неговата трябва да е черна, ама поне е оригинална на марката и с логото ѝ

Касата е от Титан, 47мм. в диаметър, без лъговете и коронката
Механизмът е механичен с ръчно навиване ЕТА 6497, със секундарник в субдиал на 9 - часа
Стъклото е сапфир кристал с вътрешен само антирефлекс
Между лъговете, размера е 24мм., като не може да се монтира друга каишка, дори НАТО или Зулу
От лъг до лъг е 60мм.
Има хубава луминисценция, която свети четимо до ранни зори.
Водоустойчивост 10 атм - къпане, далдисване на плитко, щото коронката не е на винт.
Каишката е от много приятен на допир силикон, но привлича и задържа прах.