Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
Re: Вашият десктоп
@p4p : Виж в конфигурационния файл, откъде е зададена да тегли липсващите икони тази допълнителна тема за икони. Би трябвало, основната ти тема да е Faenza, за светъл панел.
http://s19.postimg.org/h2cexmktv/faenza.png
Светлия аплет на Network-manager ме кара да се съмнявам, че за основа е зададена тема за тъмен фон, като Faenza-Ambiance. Ако е Faenza, тогава, увеличи малко размера на елементите в зоната за уведомяване - над 24 пиксела и, аплета ще излезе на тъмен фон.
Прочетено: 318244 пъти
Светлия аплет на Network-manager ме кара да се съмнявам, че за основа е зададена тема за тъмен фон, като Faenza-Ambiance. Ако е Faenza, тогава, увеличи малко размера на елементите в зоната за уведомяване - над 24 пиксела и, аплета ще излезе на тъмен фон.
- p4p
- Почетен член
- Регистриран: нед ное 29, 2015 01:35
Заради зеления цвят бях сложил:

Така е по-добре, но губя зелените папки:

Не намерих зелена тема за Arch.
Така е по-добре, но губя зелените папки:
Не намерих зелена тема за Arch.
- p4p
- Почетен член
Благодаря! Стана. Промених конфигурационния файл.cybercop написа:@p4p : Виж в конфигурационния файл, откъде е зададена да тегли липсващите икони тази допълнителна тема за икони. Би трябвало, основната ти тема да е Faenza, за светъл панел.
@p4p : А, къде са ти стандартните папки в потребителската директория (Документи, Видео, Музика, Свалени, Шаблони). Инсталирал ли си xdg-user-dirs и xdg-user-dirs-gtk ?
- p4p
- Почетен член
Не съм ги инсталирал понеже рядко ползвам Домашната папка. Проблем ли е?
Не. Просто не знаех, че умишлено не си го направил.
Месец Май 
Дистрибуция - StotinkaOS 7 Стабилно е най доброто
.
Десктоп - GNOME 3.14
Тема за икони и Gnome Shell - Paper
Тема GTK - Arc
Представки dynamic-top-bar , remove-dropdown-arrows , mailnag , dash-to-dock , media-player-indicator , openweather , impatience ,activities-configurator .
Терминал - Terminix от следващата версия вече и на български, преди няколко дена се заех със превода .
Шрифтове За терминал Hack , за десктопа Noto , който е и по подразбиране във стотинка , също freetype-freeworld .
Останалото може да разгледате сами

Дистрибуция - StotinkaOS 7 Стабилно е най доброто

Десктоп - GNOME 3.14
Тема за икони и Gnome Shell - Paper
Тема GTK - Arc
Представки dynamic-top-bar , remove-dropdown-arrows , mailnag , dash-to-dock , media-player-indicator , openweather , impatience ,activities-configurator .
Терминал - Terminix от следващата версия вече и на български, преди няколко дена се заех със превода .
Шрифтове За терминал Hack , за десктопа Noto , който е и по подразбиране във стотинка , също freetype-freeworld .
Останалото може да разгледате сами

Последна промяна от ivoarch на пет май 06, 2016 22:16, променено общо 1 път.
- p4p
- Почетен член
StotinkaOS наистина е лека и стабилна.

- p4p
- Почетен член
Зелено, зелено ...
:
- тема - Maia transparent;
- икони - oxygen-ionized.

- тема - Maia transparent;
- икони - oxygen-ionized.
- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Зелено, зелено ...p4p написа:Зелено, зелено ...![]()

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
SUSE е билa зеленa, когато думата Manjaro е значела всичко друго, но не и Linux дистрибуция. Само, че това не е точно нейното зелено.Mozo написа:То Сусе-то станало като Манджаро, бре
Извън темата : Любимите ми снимки с Open SUSE 11/11.1 с KDE 3 бяха в Imageshack. Отворих си профила и видя, че дори не ми разрешават да ги прегледам или да ги сваля. Искат ми да платя абонамент. Та, да ми е за урок, какво представлява българо - американската дружба.