Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Вашият десктоп
http://gnome-look.org/index.php?xcontentmode=167
Сваляш, която ти хареса и после прилагаш само нейния бордър.
Прочетено: 318230 пъти
Сваляш, която ти хареса и после прилагаш само нейния бордър.

- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Не търсиш, както трябва/има от пиле мляко/:nnvviiddiiaa написа:Айде да питам и аз: абе не мога да намеря в нета други window borders, че тия в cinnamnon не струват.
ЦЪК*1
ЦЪК*2
Пак ме надбяга

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
- nnvviiddiiaa
- Ентусиаст
- Регистриран: чет май 23, 2013 22:21
- Tsurugi
- VIP
Пробване му е маѝката.Плюс това, четеш и в тази тема:nnvviiddiiaa написа:Хмм.. избрах си една тема, смени ми таск бар-а и старт менюто и толкоз...
![]() ![]() |
剣リナックスをとともに武士
- nnvviiddiiaa
- Ентусиаст
- Регистриран: чет май 23, 2013 22:21
Мда, трябвало е ръчно да ги добавя... какво да направя Windows юзър съм...Tsurugi написа:Пробване му е маѝката.Плюс това, четеш и в тази тема:nnvviiddiiaa написа:Хмм.. избрах си една тема, смени ми таск бар-а и старт менюто и толкоз...

ПС: Тука нещо леко се счупи: като маркирам икона на десктопа, тя става цялата черна, вместо да маркира само буквите. Дадох рестарт на системата, нищо

Последна промяна от nnvviiddiiaa на пет апр 29, 2016 19:20, променено общо 1 път.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
След това трябва да зададеш специално за бордъра от менюто с темитеnnvviiddiiaa написа:Хмм.. избрах си една тема, смени ми таск бар-а и старт менюто и толкоз...

Едит:
Опа, ти си отговорил

- Tsurugi
- VIP
Опа, амиMozo написа:Опа, ти си отговорил![]()

<18:14><19:12>Mozo написа:ще ходя да подрънча след малко

剣リナックスをとともに武士
Иконата за шоу декстоп съм я сложил отдавна, но така и не сработва.Mozo написа:Тоя бозавият цвят на панела е точно от бъгнат композитор. Сложи моята картинка да видим, но така мисля![]()
За Show desktop съм ти казвал и иконата съм ти дал:
user-desktop.png
Заменяш във всяка една от различните размери и триеш оригиналната, която е със .svg разширение:
usr/share/icons/Humanity-Wise/places/8/
После 16, после 32 и т.н.
Там ти е икофата, сменяш с каквото искаш
А за кофата са страшно много икони, смених ги всичките, но само user-trash.png смени празната икона на кошчето, като изтрия нещо и излиза пълното зелено кошче. Отказах се
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Tsurugi
- VIP
Това, което си написал е страшно информативно и изчерпателно, като информация но информация от която нищо не се разбира.Хвърли някоѝ жокер.Какво точно си правил, точка по точка, първо направих това, второ онова, трето....Какво точно си се опитал да инсталираш, името му, линк евентуално, наѝ-важното КАК си се опитал да го направиш преди да се стигне до този резултат върху, коѝто акцентираш но тоѝ е следствие а не причина и нищо не ми говори.....nnvviiddiiaa написа:ПС: Тука нещо леко се счупи: като маркирам икона на десктопа, тя става цялата черна, вместо да маркира само буквите. Дадох рестарт на системата, нищо
剣リナックスをとともに武士
- p4p
- Почетен член
- Регистриран: нед ное 29, 2015 01:35
Линукс!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Сложил си дръжки - още от първия ти скрийншот виждам един user-desktop.svgMontoya написа:Иконата за шоу декстоп съм я сложил отдавна, но така и не сработва.Mozo написа:Тоя бозавият цвят на панела е точно от бъгнат композитор. Сложи моята картинка да видим, но така мисля![]()
За Show desktop съм ти казвал и иконата съм ти дал:
user-desktop.png
Заменяш във всяка една от различните размери и триеш оригиналната, която е със .svg разширение:
usr/share/icons/Humanity-Wise/places/8/
После 16, после 32 и т.н.
Там ти е икофата, сменяш с каквото искаш
А за кофата са страшно много икони, смених ги всичките, но само user-trash.png смени празната икона на кошчето, като изтрия нещо и излиза пълното зелено кошче. Отказах се

Във всеки един от размерите е картинката, няма да снимам сега всички папки за да ти доказвам. В момента е махната, така и така не работи, а и заради кошчето връщам няколко пъти стандартните папки places от архива който имам с темата.За кошчето нищо не каза 

AsusVivoBook17
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Тоест на скрийншота е така, защото си върнал оригиналните или? Абсолютно всеки път така ги правя, ето сега и на петицата си стана, дадох скрийншот вчера
Ще влизам сигурно
За кофата не знам, но гледам, че там има файлове за кофата и предполагам, че те трябва да се заменят. Обаче има за празна, за пълна, бая играчка ще е да се намерят подходящи икони

За кофата не знам, но гледам, че там има файлове за кофата и предполагам, че те трябва да се заменят. Обаче има за празна, за пълна, бая играчка ще е да се намерят подходящи икони

- p4p
- Почетен член
- Регистриран: нед ное 29, 2015 01:35
Плазма!