Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Вашият десктоп
Нещо не разбираш май - това при p4p е по дефолт. Там няма такъв проблем. С моята тема обаче не може да се настрои така. Затова си реших проблема по друг начин 
Прочетено: 318179 пъти

- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Знам.Mozo написа:Нещо не разбираш май - това при p4p е по дефолт. Там няма такъв проблем. С моята тема обаче не може да се настрои така. Затова си реших проблема по друг начин
На вкус и цвет - товарищ нет.
Ний тука сички парле ву франсе

- Nibelung
- Философ с чук в ръка
КДЕ 5 ми харесва на изглед, но на мой комп. КДЕ няма да стъпи дори на флашка.
Както и ГномШел, Юнити и Синамон.
Както и ГномШел, Юнити и Синамон.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Демек кефи те, но няма да го сложиш, добра логика
Май всичко, което е класи над твоите спартански среди нещо не ти допада 

- Nibelung
- Философ с чук в ръка
Кефи ме само на вид, но не повече от други среди.Mozo написа:Демек кефи те, но няма да го сложиш, добра логика![]()
![]()
Май всичко, което е класи над твоите спартански среди нещо не ти допада
Моите спартански среди са класи над тия претрупани изгъзици, напълнени с ненужни глупости.
Като ХР в сравнение с последващите майкрософтски простотии.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Абсолютно неадекватно сравнение - в XP имаше стотици възможности, които бяха премахнати впоследствие при следващите версии на Windows. Тук при теб е обратното - използваш нещо, което не може да си върже връзките и казваш, че е класи над нещо, с милион пъти по-големи възможности. Логика нулева.

- nnvviiddiiaa
- Ентусиаст
- Регистриран: чет май 23, 2013 22:21
Ето ме и мен:

PS: Който иска, попаднах на пулсиращия курсор, който ползвам и под Windows 7:
http://gnome-look.org/content/show.php/ ... ent=124442 Разбрах как да го подменя с оригиналния и как да, защото имаше малко избор под Канелата.
http://gnome-look.org/content/show.php/ ... ent=124442 Разбрах как да го подменя с оригиналния и как да, защото имаше малко избор под Канелата.
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
Използвам нещо, което може всичко, което е нужно, прави го леко и бързо, и работи безотказно.
А не бъгав и тромав буламач като твоите КДЕ-та и Синамон-и.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Екстра еnnvviiddiiaa написа:Ето ме и мен:

Нужно, ама за теб. Да правиш такива сравнения като горното е абсолютно недопустимо, защото сам си противоречишNibelung написа:Използвам нещо, което може всичко, което е нужно, прави го леко и бързо, и работи безотказно.

- nnvviiddiiaa
- Ентусиаст
- Регистриран: чет май 23, 2013 22:21
Шотовете веднъж им казах да ходят в Pictures и повече не смеят да ме питат. 
PS: Сложих го, показва около 50-така. А на вин-а така и не успях да намеря програма която да показва в трея тези стойности, освен coretemp, ама си остана бета и некой път се бъгваше. Nibelung, за момента нямам някакви бъгове с канелата, за разлика от кде-то.

PS: Сложих го, показва около 50-така. А на вин-а така и не успях да намеря програма която да показва в трея тези стойности, освен coretemp, ама си остана бета и некой път се бъгваше. Nibelung, за момента нямам някакви бъгове с канелата, за разлика от кде-то.
Последна промяна от nnvviiddiiaa на пет апр 29, 2016 15:08, променено общо 1 път.
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
И аз искам нещо, което да ми показва темп. в систрея при Уиндоус.nnvviiddiiaa написа:на вин-а така и не успях да намеря програма която да показва в трея тези стойности, освен coretemp
Не знаех за coretemp за Уиндоус, сега ще го пробвам

- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
nnvviiddiiaa за да не са ти, такива малки картинките ги слагаѝ в имидж тага, взимаѝ линка в прозорчето, където пише директен линк: http://picbg.net/img.php?file=a95c2cfe475121de.png/това е линка ти в момента/ и го слагаѝ в имидж тага, ето така:
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
Благодаря за разяснението Моз, сега видях при теб какви са разликите и разбрах че идват от темата, аз с блу сора също не успях да се разбера и сега дори и не знам с коя тема съм.
Мисълта ми беше, че не виждам разлика между твоето нагласеното и моята лента, умишлено снимах уголемено изображението за да се виждат двете ленти. Вярно, като че ли моите ако се сгъстят с общо 5 мм и куик лаунча и систем трея ще изглежда като че ли по добре, но и така не е зле, поне за мен де.
Мисълта ми беше, че не виждам разлика между твоето нагласеното и моята лента, умишлено снимах уголемено изображението за да се виждат двете ленти. Вярно, като че ли моите ако се сгъстят с общо 5 мм и куик лаунча и систем трея ще изглежда като че ли по добре, но и така не е зле, поне за мен де.
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Монти, маѝтапиш сеMontoya написа:и сега дори и не знам с коя тема съм

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士