На маздата която имах 323 зимата на един невероятно заледен баир спускайки с изгасен мотор изключил от скорост ми се скъса спирачен маркуч и забодох първа от 50 км, спрях обаче счупих тръгналото външно каре на полуоската.
Пасата по принцип си е мисия невъзможна да му вкараш първа в движение, но тая година му смених тампоните на двигателя и маслото в скоростната кутия и първа взе да влиза в движение до 20км/ч
Това е несериозно, така пречиш и възможността да предизвикаш ПТП е доста голяма, особено ако караш по цариградско или по околовръстното, царица йона също, сливница, европа, все булеварди на които не можеш да караш на втораВасил Антонов написа:Аз за най - сигурно поне 1-2 г повече от 3- та нямам за къде да давам щото и без туй извън софийско немам де да одим , даже си мие най- лесно на първа и на втора , ако можеше , ама трябва и трета уви, пълзя като костенурка но пък по добре бавно и сигурно отколкото бързо и в спешното отделение на Пирогов . Докато не придобия достатъчно увереност няма да правя никакви експерименти със скоростта или каквото и да е друго, не че след това ще фуча като пилот от Формула 1 из улиците напротив аз съм обичам да пътувам спокойно , а не да съм на ръба на разрешената скорост.