Сега ако не ти хареса инструктора мисля, че можеш да го смениш
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Хаха, баси добротоMontoya написа:Хехех, легнал старшинката да спи в зила, аз отивам да почвам кормуването, отварям вратата и стъпих на тромбите![]()
Шамари после зад врата нямаше, ама беше кисел много
На мен просто не ми харесва и ми е адска гадВасил Антонов написа:Ей Мозо значи сме сродни души , аз да ти кажа честно съм опитвал няколко пъти алкохол и всеки път като съм опитвал ми става едно такова блудкаво и ми се доповръща почти и то съм пил по една глътка , и тогава разбрах че алкохолът не е за мен . Наливам се с безалкохолни напитки редовно , щото първо са безалкохолни второ са с доста по приятен вкус и трето , но не най- маловажно не влияят на чувството ми за преценка, а при моят начин на живот нямам право да губя контрол върху ситуацията.
А за съединителя на теб ти е просто Мозо , че имаш стаж от не знам колко години и сега и на сън да те бутнат пак няма да сбъркаш , ама аз се затруднявам . И къде да тренирам вкъщи нямам кормило , лост или педали , аз за това исках отнякъде видео или поне картинки щото в Зебрата учебника няма , ама тука другите колеги ме взимат на подбив .
Аууу, жалко, щях да отида да ме отлъчатDiananet написа:Абе то и аз искам да стана космонавт, но от високото ми се вие свят. С една дума, като ти гледам разсъжденията си вадя извода, че ще се научиш криво-ляво да мъчиш колата, но ще си останеш потенциално опасен за пътя. Специалисти по всичко рядко се раждат. Едно нещо или ти се отдава или го учиш с мъка и с мъка го ползваш.
Пък за пиенето - не ми пука бе пич. Шегувах се. Ако искаш пий, а ако искаш недей. Все още за това не отлъчват от църквата.
Е ми че то ако съдим само по разсъжденията , на хората то тук и по другите форуми е пълно с хора който са потенциално опасни за някои неща, това обаче не означава със сигурност, че това е така защото важни са ДЕЛАТА , а не думите и мислите .Diananet написа:Абе то и аз искам да стана космонавт, но от високото ми се вие свят. С една дума, като ти гледам разсъжденията си вадя извода, че ще се научиш криво-ляво да мъчиш колата, но ще си останеш потенциално опасен за пътя. Специалисти по всичко рядко се раждат. Едно нещо или ти се отдава или го учиш с мъка и с мъка го ползваш.
Пък за пиенето - не ми пука бе пич. Шегувах се. Ако искаш пий, а ако искаш недей. Все още за това не отлъчват от църквата.
Нищо подобно. Няма ли го човек в гените си, с огромни усилия ще го докара до средно ниво.Васил Антонов написа:Доказано е че най големите успехи на най- великите хора в световната история са плод единствено и само на техният личен труд и упоритост .
Nibelung написа:Нищо подобно. Няма ли го човек в гените си, с огромни усилия ще го докара до средно ниво.Васил Антонов написа:Доказано е че най големите успехи на най- великите хора в световната история са плод единствено и само на техният личен труд и упоритост .