Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Автошкола на добра цена в София

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Re: Автошкола на добра цена в София

Мнение от Montoya »

Хахаха, стига бе Васе това беше когато ние сме взимали книжки, аз 95-та година Мозо и той там някъде :headbang:
Сега ако не ти хареса инструктора мисля, че можеш да го смениш
Прочетено: 9700 пъти
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Montoya написа:Хехех, легнал старшинката да спи в зила, аз отивам да почвам кормуването, отварям вратата и стъпих на тромбите :evil4:
Шамари после зад врата нямаше, ама беше кисел много :toothy10:
Хаха, баси доброто :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран
Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53

Мнение от Васил Антонов »

Момчета , напълно сте прави първият път зад волана е най- трудно днес за първи път в живота си се качих да управлявам автомобил и наистина сега ми изглеждат доста трудни нещата :???: Изпитвам успокоение само от това че в началото като почнах да уча теорията беше същото и си казвах че няма никога да се справя и да мина 87 т. защото просто цялата тази материя ми изгледаше толкова чужда и неразбираема, сега обаче като минах теорията повярвах че мога да се справя само трябва ВОЛЯ.
Е сега е същото и с практиката най - големият проблем ми представлява да запомня последователността на на нещата който трябва да направя след като завъртя ключът и запаля двигателя .
Например не мога да го запомня тоя гаден съединител кога да трябва да е натиснат докрай и кога да го пусна , доколкото схванах щом сменям скоростите със скоростния лост винаги при смяна трябва да връщам в средата лостта и после превключвам на друга предавка .

Той човека ми обясни и ми повтаря ама аз честно казано запомням в момента и после забравям, сега да не ми се смеете и да не ме базикате как съм като кво беше казал класика Янку " камикадзе на футболен стадион " и други нелепости , ама моля ви кажете ми къде в Интернет има някакво видео или някакви картинки подходящи за начинаещи шофьори с по подробни обяснение просто за процеса на управление на автомобила.

За да не се налага да ви питам непрекъснато за щяло и нещяло и да ставам досаден и да си казвате гледайте тоя ни занимава такива елементарни неща :mrgreen:

И спокойно днес бяхме с инструкторът на един голяяям паркинг дето почти нямаше коли , така че никой не съм прегазил , ударил или пък не съм нанесъл някакви други щети :salute:
Човек е мярката за всички неща.
Потребителски аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член
Регистриран: съб фев 28, 2015 10:45

Мнение от Diananet »

Недей да се мъчиш. Намери си жена шофьорка да те разкарва. Хем ще можеш да си поркаш колкото искаш. И не ми разправяй, че хич не пиеш. Не вярвам.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

ТУК СЪМ СЪВСЕМ СЕРИОЗЕН , АЗ НЕ УПОТРЕБЯВАМ НИКАКЪВ АЛКОХОЛ , ДОРИ И БИРА . Който иска да вярва който не иска негова си работа. Просто не обичам обичам алкохола и особено много мразя цигарите и миризмата на фасове .

А Благодаря за съвета Diananet, ама досега ако всеки път когато излезеше трудност на пътя ми се отказвах , сега нямаше да съм жив и нямаше да пиша в този форум .
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Натискаш съединителя, отпускаш газта, сменяш предавката, отпускаш плавно съединителя, като през това време натискаш газта със същото количество, с което отпускаш съединителя. Толкова е просто :thumbright: Тренирай на сухо, помага :)
Офтопик:
Аз също не пия въобще, тая помия няма как да си я сипя в устата :thumbright:
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Ей Мозо значи сме сродни души , аз да ти кажа честно съм опитвал няколко пъти алкохол и всеки път като съм опитвал ми става едно такова блудкаво и ми се доповръща почти и то съм пил по една глътка , и тогава разбрах че алкохолът не е за мен . Наливам се с безалкохолни напитки редовно , щото първо са безалкохолни второ са с доста по приятен вкус и трето , но не най- маловажно не влияят на чувството ми за преценка, а при моят начин на живот нямам право да губя контрол върху ситуацията.

А за съединителя на теб ти е просто Мозо , че имаш стаж от не знам колко години и сега и на сън да те бутнат пак няма да сбъркаш , ама аз се затруднявам . И къде да тренирам вкъщи нямам кормило , лост или педали , аз за това исках отнякъде видео или поне картинки щото в Зебрата учебника няма , ама тука другите колеги ме взимат на подбив .
Последна промяна от Васил Антонов на пет ное 20, 2015 21:20, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член
Регистриран: съб фев 28, 2015 10:45

Мнение от Diananet »

Абе то и аз искам да стана космонавт, но от високото ми се вие свят. С една дума, като ти гледам разсъжденията си вадя извода, че ще се научиш криво-ляво да мъчиш колата, но ще си останеш потенциално опасен за пътя. Специалисти по всичко рядко се раждат. Едно нещо или ти се отдава или го учиш с мъка и с мъка го ползваш.
Пък за пиенето - не ми пука бе пич. Шегувах се. Ако искаш пий, а ако искаш недей. Все още за това не отлъчват от църквата.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Васил Антонов написа:Ей Мозо значи сме сродни души , аз да ти кажа честно съм опитвал няколко пъти алкохол и всеки път като съм опитвал ми става едно такова блудкаво и ми се доповръща почти и то съм пил по една глътка , и тогава разбрах че алкохолът не е за мен . Наливам се с безалкохолни напитки редовно , щото първо са безалкохолни второ са с доста по приятен вкус и трето , но не най- маловажно не влияят на чувството ми за преценка, а при моят начин на живот нямам право да губя контрол върху ситуацията.

А за съединителя на теб ти е просто Мозо , че имаш стаж от не знам колко години и сега и на сън да те бутнат пак няма да сбъркаш , ама аз се затруднявам . И къде да тренирам вкъщи нямам кормило , лост или педали , аз за това исках отнякъде видео или поне картинки щото в Зебрата учебника няма , ама тука другите колеги ме взимат на подбив .
На мен просто не ми харесва и ми е адска гад :thumbright:

Казах да тренираш на сухо. На сухо означава без необходимите инструменти, в частност волан, педали и скоростен лост. Сядаш на един стол и започваш да местиш въображаем лост и да натискаш въображаеми педали. Така ще си уравновесиш моториката и ще запомниш последователността от действия. Опитай, не боли, на 20-30 път вече няма да се чудиш кое как е :thumbright:
Diananet написа:Абе то и аз искам да стана космонавт, но от високото ми се вие свят. С една дума, като ти гледам разсъжденията си вадя извода, че ще се научиш криво-ляво да мъчиш колата, но ще си останеш потенциално опасен за пътя. Специалисти по всичко рядко се раждат. Едно нещо или ти се отдава или го учиш с мъка и с мъка го ползваш.
Пък за пиенето - не ми пука бе пич. Шегувах се. Ако искаш пий, а ако искаш недей. Все още за това не отлъчват от църквата.
Аууу, жалко, щях да отида да ме отлъчат :toothy10: :toothy10: :toothy10: :-$ :p
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Diananet написа:Абе то и аз искам да стана космонавт, но от високото ми се вие свят. С една дума, като ти гледам разсъжденията си вадя извода, че ще се научиш криво-ляво да мъчиш колата, но ще си останеш потенциално опасен за пътя. Специалисти по всичко рядко се раждат. Едно нещо или ти се отдава или го учиш с мъка и с мъка го ползваш.
Е ми че то ако съдим само по разсъжденията , на хората то тук и по другите форуми е пълно с хора който са потенциално опасни за някои неща, това обаче не означава със сигурност, че това е така защото важни са ДЕЛАТА , а не думите и мислите .
И да шофирането може би не ми се отдава лесно , ама искам да попитам има ли някои от тук пишещите шофьори който да се родил научен и подготвен няма, няма и да има знанието се придобива то не се унаследява , въпреки че сега някои ще каже
"абе има си хора дето си го носят в кръвта дадено нещо "
Доказано е че най големите успехи на най- великите хора в световната история са плод единствено и само на техният личен труд и упоритост .
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Ето май намерих това което търсех

http://rulan.eu/kniga/razdel2.html
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Васил Антонов написа:Доказано е че най големите успехи на най- великите хора в световната история са плод единствено и само на техният личен труд и упоритост .
Нищо подобно. Няма ли го човек в гените си, с огромни усилия ще го докара до средно ниво.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Nibelung написа:
Васил Антонов написа:Доказано е че най големите успехи на най- великите хора в световната история са плод единствено и само на техният личен труд и упоритост .
Нищо подобно. Няма ли го човек в гените си, с огромни усилия ще го докара до средно ниво.

Сега опираме до диалектически трактат на мисълта или противопоставяне на рационализма и емпиризма , в науката тези две разклонения водят вековни спорове кое е в основата на успехът опитът натрупан посредством трудът и знанията или генетичната предразположеност на индивида към дадената материя . Така например в разклонението на практическата философия изучаваща човешкото поведение известна още като Антропология
се обособяват през 16 в. двете крила на рационалистите и емпириците и това което ги разделя е понятието
Tabula rasa защото в крайна сметка след толкова много години никой абсолютно никой не може да каже с 100 % сигурност кое надделява в човешката природа .

Но това са странични факти мисълта ми е доста проста и мисля доста вярна Никой не се родил научен , ако някой твърди обратното нека да ми даде разумен пример за такова световно явление .
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

С такива философствания е пълно в помагало.ком, реферати.ком и т.н., обаче никоя овца не е полетяла с тренировки и воля, и няма да полети.
Генът си е ген. Това е положението.

А словосъчетанието "диалектически трактат на мисълта" е нелепо. Трактатите могат да бъдат ЗА мисълта, не НА мисълта.
И ний сме учили философска антропология, и ний ядем бонбонки тик-так :lol:
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Къде ги измисли пък тия овце ................

Значи тия от помагало.ком преписват от книгите на Дейвид Хюм , Джордж Бъркли, Франсис Бейкъм, и тнт . които според теб са празноглавци дето бърборят и философстват празни приказки .

Очевидно че ти Nibelung си привърженик на теорията на Рене Декарт , аз не я оспорвам, но и не я приемам на пълно, защото след като толкова много" Генът си е ген " хайде отговори ми знаеш ли какъв е произхода например на Бетовен, Стиив Джобс или Стойчков , и мога да ти кажа още много големи личности който не са имали големи перспективи в живота си ако са разчитали на гена си .

Ама не ми се спори и това е тъпо защото темата е съвсем друга като гледам какви кретени дето сричат и не могат да говорят взимат книжки , а някои пък направо и без книжки шофират и убиват хора ето това направо ме вбесява , Ето вчера някаква безумна жена се качила да кара без книжка и убила възрастна жена . И сигурно ще се размине с условна присъда. Е това справедливо ли е според Вас аз тука два три месеца чета като улав непрекъснато и внимавам за всяка подробност да не направя фал , а някои хора директно си се качват в колата дават газ , без да имат хал хабер какво могат да направят . Просто не е справедливо .
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Авто-мото”