Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Автошкола на добра цена в София

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран
Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53

Re: Автошкола на добра цена в София

Мнение от Васил Антонов »

Прав е народът не питай старило , а патило :razz:
Благодаря Монтоя :усмивка1: ти си го написал точно както го каза инструкторът , сега просто трябва да го науча , ще ги повтарям тия работи и ще си ги напиша на дъската като я почистя :p

А освен това рових из Интернет но не можах да намеря много подходящо видео , щеше ми се да видя някакво клипче с контролното табло вътре на автомобила, отпред под капакът и въобще цялосно вътре в купето щото той човека днес ми обясняваше , ама до другата ни среща сигурно ще забравя нещо , а не искам да трябва наново да ми обяснява , защото бая измръзнах днеска на открито сумати време гледах какво ми показва .

Аз намерих няколко анимационни видеа с устройството на двигателя итн . но анимациите са с лошо качество .
Прочетено: 9635 пъти
Човек е мярката за всички неща.
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

Васил Антонов написа:Зеро прав си с дезодорант го разтваря , трябва само да намеря някой стар изостанал флакон да го употребя за тази полезна цел
:thumbright: :thumbright: Радвам се, че помогнах.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Филтърът на купето се среща и като поленов филтър. Антифриз се долива, но само когато не му е изтекъл срокът. Обикновеният антифриз се сменя на две години, като има такъв лонг лайф, който се сменя на пет години.
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

А трябва ми някакво видео тип менюъл за голф 5 , такава кола ще карам с инструктора , ама нещо не мога да открия точно такова видео , вие имате ли някакви идеи откъде да го изровя
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Не ти трябва видео, в ютюб разгледай за клипове от купето, иначе просто не ти трябва.
Голфа, като всяка друга кола има основни неща.
Сядаш в колата, настройваш си седалката да ти е удобна, слагаш колана и се оглеждаш, лоста за скоростите и лоста за ръчната спирачка са ти до дясната ръка, педалите са 3 ако е с ръчни скорости и два ако е автоматик.
Волана, отдясно е контактния ключ с който се пали, от двете му страни има ръчкиу на всички коли поне 99% от колите мигачите и превключване на фаровете къси/дълги са на лявата ръчка, дясната е за чистачките. На инструменталното табло на голфа са километраж, оборотомер, уред за температурата на антифриза и уред за нивото на горивото в резервоара и лампи за маслото, водата и акумулатора, но това са неща които ги има всяка кола.
Това са неща които ще ти ги обясни инструктора PDT_Love_18
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
Контакти:

Мнение от yanku »

Васил Антонов написа:А трябва ми някакво видео тип менюъл
Василаки, не ти трябва видео, а забрана да се качваш в автомобил от шофьорската врата.
Васе, друже, ти се предпоставка за ПТП-та и не ми се мисли за хората които ще карат около теб как ще ги изнервяш. Такива шофьори са точно толкова опасни за пешеходците, колкото и радикализиран мюсюлманин с шахидски пояс на кръста на препълнен стадион.
Пий, като Цар! Яж, като Цар! Почивай си, като Цар!
И помни: Ти не си дебел, ти си Цар!

Беше време турско, после дойде време мижитурско...

Изображение
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Бе то и ти не трябва да използваш компютър, ама го използваш :evil4: :evil4: :evil4: :p :p :p Един дол дренки сте, той при колите, ти при компютрите :angel4:

Ост'ай човеко да диша :p
Изображение
Потребителски аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Контакти:

Мнение от yanku »

Офтопик:
Mozo написа:Бе то и ти не трябва да използваш компютър, ама го използваш :evil4: :evil4: :evil4: :p :p :p Един дол дренки сте, той при колите, ти при компютрите :angel4:
Да бе, да. Иска ти се :p

Изображение
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Еее, не си прав Янко, не се е качвал човека досега в кола освен да се вози, нормално е да му е притеснено, я виж как разпитва за листовките и ги взе без грешка, нито една!
Така и ще се научи да кара, леко без да бърза със старание, човек се научава. Аз го разбирам какво му е, преди да седна в ЗиЛ-а на първото си кормуване на полигон, не бях карал абсолютно нищо, ако не се броят 20-те метра преди да падна с балканчето на комшията
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Контакти:

Мнение от yanku »

С ръка на сърцето ще си призная, че след първия час кормуване бях готов да се откажа от курса :toothy10: , но само и единствено тогава :p

Изображение
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Аз също, като ни пуснаха в града беше доста стресиращо :sick:
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

yanku написа:
Васил Антонов написа:А трябва ми някакво видео тип менюъл
Василаки, не ти трябва видео, а забрана да се качваш в автомобил от шофьорската врата.
Васе, друже, ти се предпоставка за ПТП-та и не ми се мисли за хората които ще карат около теб как ще ги изнервяш. Такива шофьори са точно толкова опасни за пешеходците, колкото и радикализиран мюсюлманин с шахидски пояс на кръста на препълнен стадион.
Аз пък да ти кажа Янку ти не ставаш за автоинстуктор :evil4: представи си само качва се някои новобранец като мен в колата и като почне да пита нещо ти така ще го насметеш че сам ще се откаже и от курса и от книжка , от всичко само и само да не слуша как е предпоставка за ПТП . Никои не се е родил научен за всяко нещо се изисква време, търпение и концентрация . Но много зависи от подхода на човека които обучава курсиста , защото ако този които те обучава непрекъснато ти повтаря че няма да се справиш , че си некадърен или нещо подобно то ти и без да си такъв ще станеш , така подхода е много важен .
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ааа, зависи, да беше видялинструкторите в казармата какви са :evil4: :evil4: :evil4: Бой зад врата, постоянни викове и точно клетви, че нищо не става от теб. Бях изпаднал в дълбока психическа дупка :lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Хехех, легнал старшинката да спи в зила, аз отивам да почвам кормуването, отварям вратата и стъпих на тромбите :evil4:
Шамари после зад врата нямаше, ама беше кисел много :toothy10:
AsusVivoBook17
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

леле кво говорите бе хора , :shock: ако сте прави значи трябва да ходя на кормуването с каска и гумени протектори , за да не ям бой като сгафя нещо .
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Авто-мото”