Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Автошкола на добра цена в София
Re: Автошкола на добра цена в София
Виж някаква сметка си направи, такава, че тая дъска нова струва около 20 лв, да не дадеш повече пари за почистване от колкото струва нова такава
Прочетено: 9704 пъти
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Еми щом го казва гуру Мозо, смее ли някой да не вярва.Mozo написа:Ама то верно одеколон Деним чисти всичко![]()
![]()
![]()

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
-
- Ветеран
- Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53
Ще пробвам и с дезодорант , дано да стане ама вижте ква цапаница направих дотук според вас колко флакона дезодорант ще са необходими

Човек е мярката за всички неща.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Ем, ние от де знаем - вземаш един и пробваш, вярвам, че ще се ориентираш 

- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Виж по надписите върху маркера, там има вероятност да пише мастилото на каква основа е.
- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
СПИРТ, БЕЕЕЕЕ, за горене или от аптеката - 2 кожи и си готов. С Коресилин също става, ама не знам дали ще си бързВасил Антонов написа:Ще пробвам и с дезодорант , дано да стане ама вижте ква цапаница направих дотук според вас колко флакона дезодорант ще са необходими![]()

"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
-
- Ветеран
Зеро прав си с дезодорант го разтваря , трябва само да намеря някой стар изостанал флакон да го употребя за тази полезна цел
Иначе днес започнах първи стъпки в практиката качих се в колата и инструкторът почна да ми обяснява кое за какво е, само малко затруднения изпитвам относно , филтрите и течностите в предната част на автомобила
запомних че всичко е по 4,четири течности отпред, 4 филтъра , 4 задължителни документа за носене , 4 задължителни неща за носене в багажника плюс 3 препоръчителни .
Запомних че маслото се сменя на всеки 10 000 км , и че се долива като се намали минимално допустимото ниво и че се сменят два филтъра задължително при смяната с ново масло в но не можах да запомня кои точно бяха всички филтри сещам се 3
въздушен ,
маслен
горивен
и ?
и за течностите се сещам за три
течност за чистачки
спирачна течност
масло
и ?
подскажете, че това с устройството не ми е много лесно за учене
Иначе днес започнах първи стъпки в практиката качих се в колата и инструкторът почна да ми обяснява кое за какво е, само малко затруднения изпитвам относно , филтрите и течностите в предната част на автомобила
запомних че всичко е по 4,четири течности отпред, 4 филтъра , 4 задължителни документа за носене , 4 задължителни неща за носене в багажника плюс 3 препоръчителни .
Запомних че маслото се сменя на всеки 10 000 км , и че се долива като се намали минимално допустимото ниво и че се сменят два филтъра задължително при смяната с ново масло в но не можах да запомня кои точно бяха всички филтри сещам се 3
въздушен ,
маслен
горивен
и ?
и за течностите се сещам за три
течност за чистачки
спирачна течност
масло
и ?
подскажете, че това с устройството не ми е много лесно за учене
- yanku
- Почетен член
- Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
- Контакти:
1. Филтър за климатика
2. Хидравлична течност
Васе, недай си боже да учиш за пилот

2. Хидравлична течност

Пожарогасителя и той подлежи на проверкаВасил Антонов написа:Запомних че маслото се сменя на всеки 10 000 км , и че се долива като се намали минимално допустимото ниво и че се сменят два филтъра задължително при смяната с ново масло

-
- Ветеран
Ема той не го каза филтър за климатика , нещо друго беше ма не мога да си спомня как точноyanku написа:1. Филтър за климатика
2. Хидравлична течност
Пожарогасителя и той подлежи на проверкаВасил Антонов написа:Запомних че маслото се сменя на всеки 10 000 км , и че се долива като се намали минимално допустимото ниво и че се сменят два филтъра задължително при смяната с ново масло
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Викаш, добре че за любители не искат психотестове, че там вече го закършихме още на картинките.yanku написа: Васе, недай си боже да учиш за пилот![]()

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
-
- Ветеран
Нали антифриза е хидравлична течност , зимно време не се разрежда с вода защото водата замръзва под 0 градуса , а лятно време може да се разрежда
- yanku
- Почетен член
- Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
- Контакти:
Васе, не си внимавал достатъчно. Да не е използвал кодовото название "Филтър купе" на филтъра за климатик
Хидравличната течност е друго животно. Тя ти помага да не ходиш на фитнес преди да се качиш зад волана

Kotkata68 написа:Викаш, добре че за любители не искат психотестове, че там вече го закършихме още на картинките.![]()
![]()

Веднъж налят антифриза само се долива, а не се сменя. Той служи за охлаждане на двигателя и зимата да ти е топличко в купето докато караш.Васил Антонов написа:Нали антифриза е хидравлична течност , зимно време не се разрежда с вода защото водата замръзва под 0 градуса , а лятно време може да се разрежда

Хидравличната течност е друго животно. Тя ти помага да не ходиш на фитнес преди да се качиш зад волана

- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
А аз се предавам.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Филтри
-Маслен - сменява се задължително със смяна на маслото, която може и на 30 хиляди километра да е, зависи от маслото, но в общия случай на 10 хил. км или една година
-Горивен - Аз моя на бензиновата съм го сменявал веднъж за 10 години, всъщност 2 пъти, но на дизел е хубаво да се сменя когато и маслото се сменява, на бензин също де
-Въздушен - двигателя диша през него, ако колата е на бензин и нафта също се сменява на 10 хил. с маслото, ако има газ е хубаво да се сменя на 5 хил.
-Филтър купе или климатик - ако искаш да духа хубаво климатичето също се подменя редовно щото събира камари с шума и боклуци и спира хубавия студ.
-Филтър дехидратор и още други дивотии има покрай климатика, но те не са основни и важни за движението на колата и не се изучават и сменяват от не професионалист.
Течности
- Двигателно масло - сменява се според производителя на маслото и неговите спецификации, обикновено на 10 хил.км или 1 година, но има т.нар. лонг лайв масла за леки автомобили които изкарват 30+ хил. км Нивото му се следи от щеката, да е в разграфеното от производителя, по съвременните коли имат индикация за нивото, която се показва при подаване на контакт, от сигурно 2000 година че и по рано повечето имат и индикация за качеството на маслото.
- Охлаждаща течност /антифриз или вода/ - изключително важна, прегрее ли двигателя в повечето случаи ремонта е скъп
- Хидравлична течност - служи за по лесно въртене на волана особено като се маневрира на място, освен това и поема някои от ударите на пътя да не се усещат в ръцете посредством волана. - Лирично отклонение / ЗиЛ 157 в гора без хидравлика при среща с не голям камък ако не държиш сериозно волана чупи китки без да се замисля/
- Течност за чистачки - да си пръскаш на стъклото, модерна е последните години, аз си карам с вода
-Маслен - сменява се задължително със смяна на маслото, която може и на 30 хиляди километра да е, зависи от маслото, но в общия случай на 10 хил. км или една година
-Горивен - Аз моя на бензиновата съм го сменявал веднъж за 10 години, всъщност 2 пъти, но на дизел е хубаво да се сменя когато и маслото се сменява, на бензин също де
-Въздушен - двигателя диша през него, ако колата е на бензин и нафта също се сменява на 10 хил. с маслото, ако има газ е хубаво да се сменя на 5 хил.
-Филтър купе или климатик - ако искаш да духа хубаво климатичето също се подменя редовно щото събира камари с шума и боклуци и спира хубавия студ.
-Филтър дехидратор и още други дивотии има покрай климатика, но те не са основни и важни за движението на колата и не се изучават и сменяват от не професионалист.
Течности
- Двигателно масло - сменява се според производителя на маслото и неговите спецификации, обикновено на 10 хил.км или 1 година, но има т.нар. лонг лайв масла за леки автомобили които изкарват 30+ хил. км Нивото му се следи от щеката, да е в разграфеното от производителя, по съвременните коли имат индикация за нивото, която се показва при подаване на контакт, от сигурно 2000 година че и по рано повечето имат и индикация за качеството на маслото.
- Охлаждаща течност /антифриз или вода/ - изключително важна, прегрее ли двигателя в повечето случаи ремонта е скъп
- Хидравлична течност - служи за по лесно въртене на волана особено като се маневрира на място, освен това и поема някои от ударите на пътя да не се усещат в ръцете посредством волана. - Лирично отклонение / ЗиЛ 157 в гора без хидравлика при среща с не голям камък ако не държиш сериозно волана чупи китки без да се замисля/

- Течност за чистачки - да си пръскаш на стъклото, модерна е последните години, аз си карам с вода

AsusVivoBook17
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 21 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон май 19, 2025 12:57
-
-
Коя е държавата с най-добра пенсионна система в света?
от Mozo » ср окт 16, 2024 13:27 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 93 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет окт 17, 2024 12:06
-
-
- 0 Отговори
- 51 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт фев 04, 2025 12:26