Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Фейсбук и личните съобщения

"Хуморът е нещо, което отваря душите и топли сърцата"
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Фейсбук и личните съобщения

Мнение от Mozo »

Изображение
Понеже съм доста активен във фейсбук, получавам много лични съобщения. Смислените са не повече от 1 процент. В другите 99 процента разни непознати хора ми отправят послания от разнообразен характер. Най-чести са следните типове съобщения:

1. Покани за приятелство
Да, социалната мрежа насърчава хората да стават приятели, но и ги ограничава - лимитът е 5000 "приятели" и аз съм го изчерпал. Колкото и голямо и любящо да е сърцето ми, Зукърбърг не ми позволява да го превръщам в дядовата ръкавичка.
m0lq d0bawi me w prqteli i3kam da ra3gledam snimkite ti, пише ми млада дама по гащи, която очевидно смята правописа за досаден предразсъдък. Вероятно си представя, че профилът ми изобилства от снимки, в които гордо развявам любовния си жезъл. Съжалявам - нямам такива снимки. Тялото ми хич не е за показване и не бих причинил подобни страдания никому.

2. Социални анализи и призиви
Разбирам, че хората са изнервени от неуредиците в държавата, но мислите ли, че нещата ще се променят, ако ми напишете десет страници текст на тема "колко зле е положението".
Други пък директно ме призовават "направете нещо!" Първо - какво е това "нещо"? И второ - защо "направете", а не "да направим"? Или предпочитате аз да правя "нещо", а вие да гледате сеир?

3. Поздравителни съобщения
"kaji na krasi radkow 4e e mnoo golem", "i3kam da sa ojenq za slavi", "godji mn ma kefi", "сяка вечер ви гледам кажи на слави да ме поздрави в шолото".
Добре, ще им предам.

4. Завързване на контакт
Има хора, които просто наминават, за да кажат "здравей". Но явно се изтощават от умора на средата на думата, защото пишат само "zdr". Предполагам, че за тях писането е тежък, съсипващ труд. Но ги уверявам, че ако напишат още няколко буквички, едва ли ще отслабнат.

5. Конспиративни съобщения
Те пристигат от хора с фалшиви профилни имена, които току-що са разкрили страшен заговор за унищожение на света (или поне на България) и бързат да го споделят с мен, с надеждата че аз ще се превърна в рупор на спасението и ще предпазя човечеството от надвисналата гибел. Заплахите идват най-често от масоните, илюминатите, евреите, шистовия газ, ГМО и, разбира се, злодеите Ран и Ът, които са написали подробно планче за съсипване на клета майка България (и даже са откъснали една страница от него).

6. Да нахраним Иво Сиромахов
За някои няма по-голяма радост от възможността да наругаят зад клавиатурата известен човек. На живо никога не биха го направили, защото са страхливи мишоци, но пък фейсбук им дава огромен кураж. sir0mah0w tisi ple6iw tapak i malumnik гласи най-често посланието им.
Евала, храбреци!

7. Странни въпроси
Някои хора по неизвестни причини допускат, че съм свръхкомпетентен и ме молят да давам акъл по теми, от които нямам представа. Получавал съм следните въпроси "Как да подам жалба срещу социалните служби в Хасково?", "Да кандидатствам ли в НАТФИЗ, мислите ли, че ще ме приемат?" и дори "Как да вляза във фейсбук профила на мъжа ми?"
Ха сега, де!

8. Некадърни патриотични есета и стихчета
Те се активизират най-вече около национални празници. Любовта към родината бликва изведнъж и внезапно им се приисква да си говорят с Апостола на четири очи, и то в стихове. Резултатът са малоумни стихотворения от типа "Спи, Апостоле", "Събуди се, Ботев", "Плачи, Българийо", децата ни емигрираха, турците ни поробиха, дъщерите ни проституират, учителки ровят в кофите за смет, деца играят кючеци, ебало си е майката.
В момента, в който в нета се появи някоя подобна разтърсваща творба, веднага ми я препращат десетки хора с коментар: "МНОГО Е ВЯРНО!!!!", "NASTRAXNAX!!!", "ПОКЛОН!" и т.н.

9. Дай един лайк за снимката ми
Редовно получавам жарки молби да харесам неква снимка, която участва в некъв конкурс за нещо си.
Ми не ми харесват снимките ви, сори.

10. Пророчества и заклинания
"Ако не препратиш това съобщение до 10 твои приятели, баба ти ще умре, дядо ти ще пръдне, ще забременееш от див козел и ще получиш двойка по геометрия.
А ако го препратиш, до 30 минути ще срещнеш голямата си любов, която спонтанно ще ти подари бентли и ще те заведе на Малдивите.
Джон Пендел от Минесота забравил да препрати това съобщение и котката му се отровила, а жена му му навряла точилката в задника.
А Роман Абрамович го препратил и вижте къде е сега..."
Ми ше го препратя това съобщение, къде ше ходя. Смея ли да не го препратя?

От ivosiromahov.com
Прочетено: 544 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Фейсбук и личните съобщения

Мнение от Mozo »

3. Поздравителни съобщения
"kaji na krasi radkow 4e e mnoo golem", "i3kam da sa ojenq za slavi", "godji mn ma kefi", "сяка вечер ви гледам кажи на слави да ме поздрави в шолото".
Добре, ще им предам.
:широка усмивка: :широка усмивка: :широка усмивка: Шолото :рофл: :рофл: :рофл:
Изображение
Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист
Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28

Мнение от MalamiR »

Сиромахов е голям! :рофл: :рофл: :рофл:

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Много се смях, супер добро е :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист

Мнение от MalamiR »

Мхм.. :кимам:
С неговите статии винаги се пръскаш от смях, няма как.. :усмивка1:

Потребителски аватар
Inferlin
Почетен член
Почетен член
Регистриран: ср май 07, 2014 17:27

Мнение от Inferlin »

Колко интересни неща пропускам като нямам FB профил... :evil4: :toothy10: Имам всъщност регистриран профил, но влизам веднъж годишно в него.... Това е когато много често го използвам. :)
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Аз нямам и регистриран, няма и да имам :p :p :p
Изображение
Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист

Мнение от MalamiR »

Mozo написа:Аз нямам и регистриран, няма и да имам :p :p :p
Хах.. За тебе знаем. :evil4: :evil4: :evil4:

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не съм само аз :p :p :p Цялата група, с изключение на вокала ни, той е зле :mrgreen:
Изображение
Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист

Мнение от MalamiR »

И после се чудете що не сте популярни... :evil4:

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Да, точно заради това. Ако не беше фейкбоклук, какво щяха да правят Мейдън :lol: :lol: :lol: Пък и ние не искаме. Просто не заслужаваме. Едни добри папагали, нищо повече :thumbright: Пък и да не говорим, че едно да имаш личен профил, а съвсем друго на групата :p
Изображение
Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист

Мнение от MalamiR »

Аха.. Добре. :mrgreen:

Потребителски аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член
Регистриран: съб фев 28, 2015 10:45

Мнение от Diananet »

Спешно и страшно

Дете на 29 години беше изядено от добермана на втората си доведена майка. Лекарите казват, че кучето не го е дъвкало, а направо го е глътнало и има шанс детето на 29 години да е още живо вътре в кучето. Facebook, пентагона, Бойко, извънземните и Скалата от кеча се съгласиха да дадат 20 лева, ако си поставите тази простотия на стените. Парите ще отидат за група лекари, които ще намерят кучето и ще го разпорят с нож, за да извадят детето. Моля ви, копирайте това на стените си, за да се спре с безнаказаното насилие от кучета над децата!!! Това съобщение ще изчезне след 30 секунди, затова го копирайте бързо!!!
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Ако 29-г. дете е ромче (сигурно вече има и внучета), дайте и пържолки на кучето за награда :lol:
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Те онея цъкачи като нищо ще се вържат, само вдигни времето на един час, че иначе много лесно могат да проверят :lol: :lol: :lol:
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Вицове и смешни истории”