Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Настолен или Лаптоп
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Re: Настолен или Лаптоп
Мозо, лаптопът не е гъзарски, а по-удобен. Да не говорим за това, че е абсолютно безшумен, може да е навсякъде с теб и не ти трябват никакви допълнителни джаджи, защото си има всичко вградено (естествено, ако си си взел такъв де).
Прочетено: 2739 пъти

Офтопик:
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
- BURN5
- Жител на Wonderful Life
- Регистриран: ср юни 25, 2008 18:15
Определено съм за настолен. Предполагам, че всеки изказва мнение според потребностите си ....
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Абсолютно безшумен мога да си направя и настолния.Kotkata68 написа:Мозо, лаптопа не е гъзарски, а по-удобен. Да не говорим за това, че е абсолютно безшумен, може да е навсякъде с теб и не ти трябват никакви допълнителни джаджи, защото си има всичко вградено (естествено, ако си си взел такъв де).
Офтопик:
Това важи с пълна сила и за настолнитеKotkata68 написа:и не ти трябват никакви допълнителни джаджи, защото си има всичко вградено (естествено, ако си си взел такъв де).

-
- Глобална котка-идиотка
Да беееееееее, говорех за такива елементарни неща, като камера и микрофон.
Е, все пак може и да бъркам де, може пък и да имат вградени. 

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Е, камера и микрофон нямат, да
. Но една камера и един микрофон могат да се вземат на обща цена от 25 лева, което далеч не достига двойно по-скъпата стойност на лаптопите
.

-
- Глобална котка-идиотка
Говорех за удобството, всеки може да си вземе всичко след това, но всеки път да закачваш и разкачваш кабеляци, да слагаш слушалки ми е доста досадно. Но всеки с предпочитанията си де. Аз не мога да си се представя да седна на стол и да щракам, със сигурност ще се откажа много бързо. Обожавам да си лежа и лаптопчето да си е до мен в каквато и поза да съм се разпльокала... 

- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Какво спорите, всеки както си е свикнал
Няма правилен отговор, освен за хората които пътуват често - за тях лаптоп 

Преди бях твърдо за настолен. Сега след като използвам и лаптоп, малко си промених мнението, но според цена/качество си оставам за настолен
ПП: Има мишки с вграден говорител и микрофон
Има монитори с вградени. За микрофон не съм много сигурен, но камери имаMozo написа:Е, камера и микрофон нямат
ПП: Има мишки с вграден говорител и микрофон

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Мониторът не влиза към РС - то, той е периферия
.
Мишка с микрофон и говорител, а

Мишка с микрофон и говорител, а

- Zeroadhesion
Периферия, периферия, ама се пробвай да работиш на настолен без монитор. А под компютър като цяло разбирам кутията + монитор+ клавиатура + мишка, иначе за какво ще ти е?Mozo написа:Мониторът не влиза към РС - то, той е периферия.
Преди години имаше едни мишки във формата на кола - със светещи фарове. Бяха 2 модела - по-скъпия имаше вградени говорител и микрофон. Такава бяха подарили на брата на една колежка. Сега има мишки във формата на кола, но не знам дали все още се предлагат тези с микрофона - не съм попадал на тяхMozo написа:Мишка с микрофон и говорител, а![]()
![]()

- Zeroadhesion
Е, аз знам за Skype Mouse отдавнаMozo написа:Е, то и аз мога да си намеря картинка, но не знаех, че има такива

- Hatshepsut
- Редовен потребител
- Регистриран: нед яну 17, 2010 17:51
- Контакти:
Защо ли спорите,като и настолният комп и лаптопа си са бижу,само да има време да се поумачкват по редовно.
То имали стока направена от човек да е без недостатъци.
П.П.иди и виж: http://www.kaminata.net/topic-t37580.html
То имали стока направена от човек да е без недостатъци.
П.П.иди и виж: http://www.kaminata.net/topic-t37580.html
Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Сапьори и барети под прозорците на президента заради чанта от лаптоп (Снимки)
от Mozo » ср сеп 04, 2024 12:56 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 87 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср сеп 04, 2024 12:56
-