Kotkata68 написа:Отговорът ми е - не, но без мерси. Нямам време да следя сериалите, ако имах сигурно и аз щях да се лепна да ги гледам, макар, че сапунките вече не ме привличат така както преди.
Така майка искам !
Мислех да капна пари за книгата "Г/Листопад" ама ми подхвърлиха доктрината, че по този начин издигам турската икономика и се отказах.
Отговорих с " да " без- ( ! )- .Докато приготвям храна или се храним в кухнята -трапезария , телевизора е пуснат и от време на време разхождайки се по дистанционното , преминаваме през сериалите , поспираме и продължаваме . Докато съм на компа , телевизора е включен и също от време на време " преминавам" през сериалите , новините и др. предавания . А за развитието на нещата по сериалите , чувам коментари по опашките в магазините... така , че в общи линии съм запозната , видяла съм лицата на главните герои , (които играят доста добре ) и то няма какво повече да се гледа ...Не ги следя , но съм отговорила с "да" , защото имам представа . Филм по телевизията гледам , само ако е много специален , иначе предпочитам да си избера заглавие и да отида в киносалон .
Не обичам повечето сериали, без значение, дали са турски или незнам какви още.... Не ги харесвам защото смятам за много инфантилно да се опитваш да живееш в някакъв измислен живот, със героите от сериала, вместо да направиш нещо със собствения си. Правя няколко изключения, като хумористичните сериали или тези при които всеки епизод е завършен - като "Др. Хаус" или "Адвокатите от Бостън", но не ги търся специално и не се "зареждам" пред телевизора да ги чакам. Другите просто ме карат да кликвам дистанционното. Та отговорих с "Не - благодаря".
Последна промяна от Stoiedno на вт мар 09, 2010 22:32, променено общо 1 път.
Е, то от едните сериали (сапунките) до другите (Aлф, Приятели, д-р Хаус), разликата е от тук, та до края на Галактиката. Мен не ме дразни друго, а фактът, че са по пет години, че всичко е изключително евтино с цел бърза печалба, че изглежда все едно съм снимал с телефона през балкона; актьорите толкова преиграват, че на мен ми става неудобно и неловко като ги гледам, не знам за тях; че си дъвчат винаги едно и също и сюжетът следва три-четири линии, които все вярвам, че малоумниците, които ги гледат, все трябваше да са ги научили... Нямам работа при подобни халтури. Това е падение в областта на културата и ми става болно, че има такъв огромен процент от хора, които ги гледат. Е, това пък показва доста други неща, но, селави, както се казва...