Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Предложение за репутацията
Предложение за репутацията
Предлагам когато се гласува независимо + или - вота да остава анонимен от кого е даден.Силата да видят нека имат от администратор нагоре.Аз не се чувствам, че дължа на някого нещо еле пък да гласувам, но истината, че това следваме.Нарича се "принцип на взаимно задължение".
Прочетено: 379 пъти
Re: Предложение за репутацията
Мозо, вярвам човек с твоя ум има представа за какво служи репутацията и как тя може да бъде само в + на форума.Ако проведем открит дебат, смяташ ли че тя служи добре на нас и форума ?
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Смятам, че всеки има право да знае, кой гласува за него. Кое точно от темите и изказванията му се харесва и кое не. Репутацията е сложена, не за да служи на егото на даден човек, а да поощрява. Когато виждам категорични мнения, ясно обосновани и защитени, дори и да не съм съгласна с тях, мога да аплодирам човека. Когато пусна дадена тема и тя е харесвана от другите, това е стимул за мен да продължа да търся нови неща.
п.п. Никога не съм гласувала от задължение и точно затова рядко някой получава точки от мен. Най- обичам някое мнение да ме разсмее, тогава ако мога ще гласувам два пъти.
п.п. Никога не съм гласувала от задължение и точно затова рядко някой получава точки от мен. Най- обичам някое мнение да ме разсмее, тогава ако мога ще гласувам два пъти.

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
- videania
- Доктор
- Регистриран: нед дек 21, 2008 17:45
Естествено ,че гласуването с положителен и отрицателен вот не е задължително! . Ако днес , разглеждайки форума нито едно мнение не привлече вниманието ти или не предизвика пълното ти отрицание според теб , имаш пълното права да не гласуваш...Ако искаш , обосноваваш вота си , ако не , не даваш мнение.Пълен набор от възможности , единствено липсва анонимния избор на вот.Виж , това би могло да се включи под някаква форма.Ivan0v написа:Аз не се чувствам, че дължа на някого нещо еле пък да гласувам, но истината, че това следваме.Нарича се "принцип на взаимно задължение".

афифно аргументирано от психологическа гледна точка, защотоKotkata68 написа: Репутацията е сложена, не за да служи на егото на даден човек, а да поощрява.
След като ти гласуват положителна репутация това се води за галене на егото.То от своя страна означава да бъдеш поощрен.Kotkata68 написа:Когато пусна дадена тема и тя е харесвана от другите, това е стимул за мен да продължа да търся нови неща.
Идеята е да продължи показване за кое е вота, но не и от кого.
Ако променим нещо в установеното днес, утре може и да е по-добре с него.
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Имаш право на идеи, но аз не виждам какво точно те бърка, че ще видиш кой е гласувал за теб. Мисля, че това дори е полезно, защото по този начин, ако нямаш мнение за някого или пък от едно едничко негово изказване си, си съставил не много добро мнение, това ще ти помогне да размислиш. Не че е гласувал за теб, а че, може би имате еднакви разбирания и интереси. 
п.п. Иванов, недей да редактираш изцяло мнението, защото след това отговорът ми е все едно си говоря сама. Въпрос на разбиране е, дали ще се полаская от това, че някой ме е погалил по главата. Не знам да съм отговаряла със същото когато си гласувал за мен, а мисля, че и другите ще потвърдят същото и за тях. Просто недей да мислиш за реваншизъм, използвай репутацията по предназначение.

п.п. Иванов, недей да редактираш изцяло мнението, защото след това отговорът ми е все едно си говоря сама. Въпрос на разбиране е, дали ще се полаская от това, че някой ме е погалил по главата. Не знам да съм отговаряла със същото когато си гласувал за мен, а мисля, че и другите ще потвърдят същото и за тях. Просто недей да мислиш за реваншизъм, използвай репутацията по предназначение.

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Филогенезата е постигната чрез промяна и нововъведения.
На мен по никакъв начин не ми пречи на живота дали ще се вижда кой гласува за мен тук.
Едит: Пиша таговете на ръка и бях сбъркал на едно място, затова се получи така преди малко, коте.За реваншизъм не мисля и ясно съм го заявил в първия си пост.
На мен по никакъв начин не ми пречи на живота дали ще се вижда кой гласува за мен тук.

Едит: Пиша таговете на ръка и бях сбъркал на едно място, затова се получи така преди малко, коте.За реваншизъм не мисля и ясно съм го заявил в първия си пост.

Последна промяна от Ivan0v на съб дек 12, 2009 17:52, променено общо 3 пъти.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Първо, че модът е написан от някого и се инсталирав във вида, в който го виждаме. Ако искаш да ти намеря мейла на човека и да си отправиш питането?
Второ - щом не ти пука, за какво говорим всъщност?

1.Отказвам по своя воля да му пиша е-майл, но благодаря все пак.Mozo написа:Първо, че модът е написан от някого и се инсталирав във вида, в който го виждаме. Ако искаш да ти намеря мейла на човека и да си отправиш питането?
2.За промяна във форума който може би най-много харесвам.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Вариантите са два:
Или си караме така, или махаме мода. Аз лично не ща да го махаме
.
Или си караме така, или махаме мода. Аз лично не ща да го махаме

Откакто се научих да говоря в добър тон независимо от въпросите и тона на другата страна живея много по-добре.Нека постъпим евристично.
Щом е речено да седи, нека бъде така.Не мисля да се боря със зъби и нокти за маргинални неща.
Щом е речено да седи, нека бъде така.Не мисля да се боря със зъби и нокти за маргинални неща.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Германия: Русия има часове да се съобрази с новото предложение за примирие в Украйна
от Mozo » пон май 12, 2025 16:27 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 37 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон май 12, 2025 16:27
-
-
-
Предложение: Миньорите да получават 5-годишен отпуск с 2200 лева на месец преди пенсиониране
от Mozo » вт яну 07, 2025 13:09 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 98 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт яну 07, 2025 13:09
-
-
- 0 Отговори
- 130 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет дек 27, 2024 12:46
-
-
Мицкоски: "Френското предложение" закла македонската идентичност, искам среща с България
от Mozo » чет юни 12, 2025 14:39 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 34 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет юни 13, 2025 11:17
-