Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Iliqn_6altera написа:вари на маината си овча трътко!и стига си ма сравнявал с тоя испадналия с конете штот аз сам газар разбра ли и си изглеждам пич!хапте минджате чор лете даке!хосмукар!зарат тоя капут садран да си имам проблеми аз каде го има тва!да ми го духаш докат ти са скъсат сливиците пор нештастен!Ivan0v написа:Аз излизам после ще се занимавам със сган като теб !!!!!!!!!!!!!Iliqn_6altera написа:с квот ми падне с тва ше те газя смрад мрасна!зарад тебе не ходих за водка и ся дъртия ше ми вряска мамка ти замаяна да го духаш докат се разложи гад долна тромава!и тва не сам аз бе мухал киораво лаино фашиско!сетне ше те доварша куча мършо!![]()
не само иванов маршоляка ми и никои не може ме командва!ся сам ядосан и то зарад тоя шушляк се ядосах и се орепчих на дъртия само зарад тая гад свинска сръфана!че и да ме командвал еи ся ше стане баш на путкинден![/quote]Iliqn_6altera написа:Найш кво като не може Иванов да те командва има неща,който се вършат без да те питамеakon написа:пак се мъчиш ме комадваш и ме вбесяеаш ма аре там сам!Iliqn_6altera написа:Шалтер ела в наща тема !!!![]()
Все ми е на ума че изведнъж може да нямаш достъп до форума ама айде ...Ivan0v написа:не само иванов маршоляка ми и никои не може ме командва!ся сам ядосан и то зарад тоя шушляк се ядосах и се орепчих на дъртия само зарад тая гад свинска сръфана!че и да ме командвал еи ся ше стане баш на путкинден!Iliqn_6altera написа:Найш кво като не може Иванов да те командва има неща,който се вършат без да те питамеakon написа:пак се мъчиш ме комадваш и ме вбесяеаш ма аре там сам!Iliqn_6altera написа:Шалтер ела в наща тема !!!![]()
и ти да го духаш на ламята спаска уроде гранясал!zmey написа:![]()
> Кур за двамата. А на мангала, му го туряме у свинската зулица всяка нощ.
![]()
> И не забравяйте, тъйкато сте в списъка на блокирани не мутирали амеби, неви четем мненията. А и както казахме, прекалено тъписте да измислите нещо с което да ни засегнете.
![]()
> Хях Хях Хях.
Iliqn_6altera написа:
боклук си ти нештасно ситно ископаемо!освен да лапаш на сефилистици и крастави псета друго не знаиш кофа с вкиснала вар такава![/quote]Ivan0v написа:Iliqn_6altera написа:БОКЛУК !!
Затапи ме с лаф не със псувни от които може да се засрами и докер ![/quote]Iliqn_6altera написа:боклук си ти нештасно ситно ископаемо!освен да лапаш на сефилистици и крастави псета друго не знаиш кофа с вкиснала вар такава!Ivan0v написа:Iliqn_6altera написа:БОКЛУК !!
Код: Избери всички
[quote]текст[/quote]
Ти затова си на това положение,защото така си говориш,правиш каквото искаш.Виждам та че са чустваш наместник на Господ !?!? ДА ама НЕ гадино черна !! Я кажи в какво вярваш,какъв си по вероизповедание... ?Iliqn_6altera написа: кво да те затапвам бе газопровод спукан да не си играим на тапи слочаино штот ако е таи земи си запоши черепа отдет ти истича и малкото сиво!аз си дрънкам кат на улицата скот скопен!докер недокер не ма касаи
Не се мъчи-няма да ти каже само и само да те дразниIvan0v написа:Ти затова си на това положение,защото така си говориш,правиш каквото искаш.Виждам та че са чустваш наместник на Господ !?!? ДА ама НЕ гадино черна !! Я кажи в какво вярваш,какъв си по вероизповедание... ?Iliqn_6altera написа: кво да те затапвам бе газопровод спукан да не си играим на тапи слочаино штот ако е таи земи си запоши черепа отдет ти истича и малкото сиво!аз си дрънкам кат на улицата скот скопен!докер недокер не ма касаи
Кефи ма да си правя ташак с тоя амидофен !akon написа:Не се мъчи-няма да ти каже само и само да те дразниIvan0v написа:Ти затова си на това положение,защото така си говориш,правиш каквото искаш.Виждам та че са чустваш наместник на Господ !?!? ДА ама НЕ гадино черна !! Я кажи в какво вярваш,какъв си по вероизповедание... ?Iliqn_6altera написа: кво да те затапвам бе газопровод спукан да не си играим на тапи слочаино штот ако е таи земи си запоши черепа отдет ти истича и малкото сиво!аз си дрънкам кат на улицата скот скопен!докер недокер не ма касаи![]()
![]()
и на кво положение сам катил сиренясал?аз на квот положение да бъда се ше сам на по голямо от твоито брадясала ряпо!и кво ме питаш за религи не сам мюсулманин по религия както сигор си мислиш теле такова!и аз ако сам полвин човек ти нямаш и двеста грама човек ти кажа мрафляк недоносен!Ivan0v написа:Ти затова си на това положение,защото така си говориш,правиш каквото искаш.Виждам та че са чустваш наместник на Господ !?!? ДА ама НЕ гадино черна !! Я кажи в какво вярваш,какъв си по вероизповедание... ?Iliqn_6altera написа: кво да те затапвам бе газопровод спукан да не си играим на тапи слочаино штот ако е таи земи си запоши черепа отдет ти истича и малкото сиво!аз си дрънкам кат на улицата скот скопен!докер недокер не ма касаи