Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

МВР ударно с проверки на пътя: Изглежда търси пари за бюджета

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

МВР ударно с проверки на пътя: Изглежда търси пари за бюджета

Мнение от Mozo »

МВР започва засилен контрол на пътя. Това е разпоредил главен комисар Мирослав Рашков, съобщиха от пресцентъра на МВР, като казват: "По време на редовното заседание на Министерския съвет на 5 февруари 2025 г. министър-председателят Росен Желязков разпореди строг контрол и прилагане на санкции за нарушителите". Припомняме, че в сряда (5 февруари) Росен Желязков разпореди не просто строг контрол и прилагане на санкции за нарушителите, а го направи с идея да се постигне повишена събираемост на такси от глоби. Очаква се въпросните постъпления в бюджета да са приход, който да покрие дефицитите в хазната и да се постигне изискването за 3% дефицит.

Затягат контрола по пътищата

"С цел опазване на обществения ред и сигурността на гражданите, спазване на правилата за движение и недопускане на пътнотранспортни произшествия, и.ф. главният секретар на МВР главен комисар Мирослав Рашков издаде заповед за засилена контролна дейност по цялата републиканска пътна мрежа. В съответните часови пояси на натоварено движение ще се проведат масирани специализирани полицейски операции", съобщиха от МВР.

https://www.actualno.com/society/mvr-ud ... 90255.html
Прочетено: 105 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: МВР ударно с проверки на пътя: Изглежда търси пари за бюджета

Мнение от Mozo »

Тея ги слушам от '89 насам и все сме си като Дивия Запад...
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Защото тая система по този начин не работи. Просто полицаите които контролират движението и им се работи са твърде нисък процент. Почти всеки ден виждам някоя патрулка която, полицаите бездействат с ръце в джобовете при явно нарушение пред тях. Минавания на червено, забранени изпреварвания, забранени обратни завои, они си бъркат в носа или не вадят ръцете от джобовете. Два пъти до сега съм видял при нарушение да запалят патрулката и да догонят нарушителя
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

А на мен ми идва отвътре, май трябваше да стана катаджия - щях да им пукам гьона, неуморен съм, като Windows и Linux ми е :lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Аз миналата седмица казвах на братчеда, че ще взема да кандидатствам за нещатен сътрудник, да ми дават един буркан за колата и само сутрин и вечер като отивам и се прибирам от работата ще пиша поне десетина фиша дневно :mrgreen:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Минимум, то е ПЪЛНО :sick: :sick: :sick:
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

Мнение от Mouse »

Montoya написа:
съб фев 08, 2025 19:17
Защото тая система по този начин не работи. Просто полицаите които контролират движението и им се работи са твърде нисък процент. Почти всеки ден виждам някоя патрулка която, полицаите бездействат с ръце в джобовете при явно нарушение пред тях. Минавания на червено, забранени изпреварвания, забранени обратни завои, они си бъркат в носа или не вадят ръцете от джобовете. Два пъти до сега съм видял при нарушение да запалят патрулката и да догонят нарушителя
Ако знаете тук в никъдето, на забравеното бивше шосе към бивша прочиствателна станция, което не води до никъде, колко пъти виждам спряни полицейски коли и дъвчат сандвичи, пият кафе или само пушат. Само два пъти през тези 8 години се е налагало да викат патрулка и те не знаели къде сме :toothy10: Покриват се в пущинаците докато явно трябва да са на смяна. Техните коли нямат ли gps-и да ги следят?
Ама при двата пожара на улицата, едният точно до мен бунгалото, пожарните сравнително бързо ни намериха. Явно тези от КАТ просто ги мързи.
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”