Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Мъж жестоко пребит от охраната в пловдивски бар, недоумява защо (Снимки)

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мъж жестоко пребит от охраната в пловдивски бар, недоумява защо (Снимки)

Мнение от Mozo »

Душиха ме, събориха ме на земята, за момент загубих съзнание, описва той
Полицията чака пострадалия за повече подробности и медицинско

Със счупен преден зъб и множество синини по тялото е пловдивчанин, който твърди, че е бил пребит от охраната в на нощен клуб в града. Той отишъл с компания в заведението около 5 часа сутринта на 28 юли. Преди това празнували рожден ден. Мъжът на име Филип е музикант, твърди, че не е бил пиян, не е употребявал забранени вещества, не е и конфликтен.

"Без обяснение, без предупреждение бях хванат (под мишниците) от 2-ма охранители, които ме замъкнаха нанякъде. Развиках се и помолих да ми кажат какво се случва. Последваха множество удари. Душиха ме. Събориха ме на земята. Към този момент просто бях изцяло съсредоточен да се пазя, защото видях, че не са само 2-ма. Над 5 охранители ме ритаха и налагаха с юмруци. За момент даже загубих съзнание. Наистина не ми го побира умът какво предизвика такава крайна агресия", споделя той в социалните мрежи.

Филип допълва, че всичките му приятели били изгонени от заведението, един от тях поискал обяснение и получил удар по лицето за зададения въпрос.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/18555676
Прочетено: 55 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”