Валсо написа: ↑чет яну 25, 2024 21:33
И девелъпърите от Валве понеже са много прости хорица, затова преди няколко години прехвърлиха SteamOS (Steam Deck) да е арч-базирана и изоставиха великата клизмена дистрибуция! И откакто минаха на арч, броят на вървящите игри скочи рязко и последно бяха над 5000.
Като как, ако плахо мога да забележа, това нещо Steam Deck, може да се използва от държавната администрация във всяка една страна (легално) и по предназначение - да кажем, да ти изчисли дължимия данък за миналата година...? Дай/цитирай некво ръководство/упътване... Игрите нека си вървят и да продължават да си вървят, но ... ти ще цакаш 1К данък, щото бог Дек така каза.
П.П. Дай ми един, едничък "музикантски Арч", не искам много, нали? Що всичките, дето ги знам, правени от некви лигльовци, ама всичките до едно, без и едно изключение, не са и чували за нещо различно от... калпув смотан недодялан чуплив .... (направос ме е срам да го напиша), ми то по-добре Уйн, бе... Та - що тъй?
И, нещо много странно, най-голямата графична среда, дето съм виждал там е xfce, ми тя "калпава от въздуха"...
Селски, Начо Селски.