Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Линукс мемета
Re: Линукс мемета
Пък аз ти казвам, че ЛМДЕ тооолкова малко се различава от класическата Мента, че не си струва да се ползва. Т.е. това с "резервния вариант" е меко казано чист популизъм (мнооого меко казано).Валсо написа: ↑ср дек 09, 2020 23:59Арч няма да стане със сигурност! Сещам се за още няколко дистрота (сред които и Ментата, които даже направиха ЛМДЕ за в случай, че "Убунту тръгне по лош път" - техни думи), които няма да изливат помия върху потребителите си: Дебиан, онова със зеления гущер на логото, Мента + още една, която в момента не мога да се сетя как се казваше. Но Дебиан, колкото и да го недолюбвам това нещо, от цялата им консервативност има едно хубаво нещо и то е, че няма да дадат дупе на Микрошит и няма да стане това, за което говориш. Каноникал вече го правят, та даже не се и криеха по едно време (визирам оная помия с рекламите в ОС и следенето на потребителя, срещу които много народ възропта), Червената шапчица и те натам са тръгнали отдавна.
Селски, Начо Селски.
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Манджата е дериват на Арч, така че Арч му е баща, а не брат.
- Fernando Sucre
- Почетен член
- Регистриран: нед юли 01, 2018 19:56
Не знам, но това адски прилича на мен, когато разработката на корпорацията вземе да се обновява.
Дори може да се екстраполира, че жената вече е излязла от кома, минала през инвалидна количка, пълен курс на рехабилитация, а ъпдейтата все още е на 80%.

Дори може да се екстраполира, че жената вече е излязла от кома, минала през инвалидна количка, пълен курс на рехабилитация, а ъпдейтата все още е на 80%.
Последна промяна от Fernando Sucre на съб сеп 04, 2021 19:03, променено общо 1 път.
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Fernando Sucre написа: ↑съб сеп 04, 2021 14:19Не знам, но това адски прилича на мен, когато разработката на корпорацията вземе да се обновява.![]()

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 40 Отговори
- 2554 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
нед мар 30, 2025 17:35
-