Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Линукс мемета
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Re: Линукс мемета
То и самата Боза не е по-красива - нито визуално, нито под капака. 

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Най-тревожното е, че на овцете изобщо не им прави впечатление това и съвсем доброволно се оставят Микрошит да ги следи и да им знае дори и цвета на ла*ното сутрин. Преди няколко дни точно това си говорехме с един от собствениците на Rebel Store - че Микрошит очевидно подслушват по някакъв начин, защото идва клиент, пита го за тениски на дадена група, а после Говното започва да му показва реклами на мърч на същата тази група.
Това и на мен ми се е случвало, когато ползвах "No Kia" с Боза 8 за телефон, а по-късно и с Фашистбук за андроид.
Предложих му да му инсталирам линукс, така или иначе лаптопа го ползва за работа, а не за игри и това Говно 10 изобщо не му трябва.
Това и на мен ми се е случвало, когато ползвах "No Kia" с Боза 8 за телефон, а по-късно и с Фашистбук за андроид.
Предложих му да му инсталирам линукс, така или иначе лаптопа го ползва за работа, а не за игри и това Говно 10 изобщо не му трябва.
google и facebok не им отстъпват, що се отнася до шпионаж. Иначе windows е буклук, в това нямям съмнение.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Firefox не те следи. Пращаш телеметрия само след съгласие за това и тя включва само данни за сривове, а не в коя поза си с*ал в кенефа сутринта. Даже започнаха да бухат какви ли не възможности, които предотвратяват следенето, само че прекалиха и някои сайтове започнаха да ми отказват да си вляза в профила, като например gamivo и mediafire, а други пък ту ме пускат, ту отказват, трети пък излизат "счупени" на външен вид... За капак почнаха да му махат функции, които го правеха уникален и затова сега ползвам Хром. Не че съм му голям фен на Хрома, ама друг читав браузър не остана вече.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Chrome няма да използвам, ако ще с конзолен браузър да действам. Това е все едно да ползваш Windows, пич. Ако все пак си решил да си мейнстрийм овца, то по-добре да използваш оригинала в лицето на Chromium, а не машината за следене Chrome. Ако е важно за теб да те следят е ок, но иначе няма нито една причина човек да не използва Chromium пред Chrome.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 40 Отговори
- 2566 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
нед мар 30, 2025 17:35
-