Талибанец или не постига точно каквото иска. Пуска тема със СРЕЩУ в заглавието и почвате да се джавкате. Той през това време през почивките за кафе ви гледа сеира. Просто му правите материал за четене.
Предлогът СРЕЩУ е правилен в заглавието на темата.
Но темата не съм я пуснал аз.
Ако бях аз щеше да е "Арчлинукс срещу другите дистра".
Или пък още по-кратко "Арчлинукс прайд".
И си го/ги правят те, а не разчитат на друг да им свърши работата.
Много лесно се работи с тази щтракалка. Миналата седмица инсталирах skype на компютъра на баща ми. Направо идилия. И с много приятна анимация в терминала, докато пакетът се инсталира.
Глупости! Компилирането няма как да ти изгори лаптопа! Просто това, което се опитваш да компилираш е бъкано с грешки в кода и затова ти изкарва предупреждения.
И за да не ти ползва само едно ядро, докато останалите си чешат да не казвам какво , прочети тези инструкции как да накараш компилирането да ползва всичките ядра на процесора. Така и натоварването за тях ще е по-малко.
Много лесно се работи с тази щтракалка. Миналата седмица инсталирах skype на компютъра на баща ми. Направо идилия. И с много приятна анимация в терминала, докато пакетът се инсталира.
Възможно е да съм мазохист, но не искам да си взимам актуален хардуер, а преди на моя щракалките не вървяха както би вървяло нещо натюр. Но със сигурност ще си взема бележка.
Възможно е да съм мазохист, но не искам да си взимам актуален хардуер, а преди на моя щракалките не вървяха както би вървяло нещо натюр. Но със сигурност ще си взема бележка.
Имай предвид, че освен snapd, трябва да имаш инсталиран и snapd-xdg-open за да ти ги включи в стандартните приложения. Иначе, инсталацията в, като от едно време. Никакви шарении и глупости. Просто и ефективно.
sudo snap refresh
sudo snap install ...
Пръскането срещу комари ще продължи до последно, дори при наличие на много малки количества комари. Това каза служебният министър на здравеопазването...