Octopi пак започна да се омотава с Манджарото. Харесва ми, но Памак е в пъти по-съвместим. Няма грешки, неработещи функции, бъгове с иконата, има повече опции за конфигуриране..
И памак има бъгове, но Октоподът забива всичко останало в земята по брой грешки при инсталация и бъгове. Памак от време на време увисва по време на инсталиране на пакети и затова вече над година го ползвам само за справочник и предвестник на ъпдейти (иконата му "светва" в червено, когато има такива), а инсталация и ъпдейт си ги правя през терминала. Памак-АЮР има не един и два бъга и затова аз инсталирам памак така:
Как пък на мен нито ми забива, нитоми дава грешки Единственото, което ме дразни е, че ако холднеш пакет, го пише, че имаш ъпдейт, ама като провериш, пише, че са нула. Всичко друго си му е тип-топ.
Супер си е, но не и в Манджаро. Cache-cleaner-а не работи, трябва след всеки ъпдейт да му пренаписваш конфигурационните файлове. Има бъгове, извежда конзолни боклуци, защото трябва да съвмести hooks с тези на Манджаро. Просто е направен за стандартен Арч. Иначе ми допада повече като дизайн, в сравнение с Памак. Памак от друга страна работи идеално в Манджаро, защото девелопърите на дистрибуцията го ползват, а един мисля, че дори участва в поддръжката му. Просто пасва по-добре и не иска допълнителни интервенции..
Супер си е, но не и в Манджаро. Cache-cleaner-а не работи, трябва след всеки ъпдейт да му пренаписваш конфигурационните файлове. Има бъгове, извежда конзолни боклуци, защото трябва да съвмести hooks с тези на Манджаро. Просто е направен за стандартен Арч. Иначе ми допада повече като дизайн, в сравнение с Памак. Памак от друга страна работи идеално в Манджаро, защото девелопърите на дистрибуцията го ползват, а един мисля, че дори участва в поддръжката му. Просто пасва по-добре и не иска допълнителни интервенции..
На мен ми е правил . Но ГОЛЯМО благодаря на написалите ръководства за инсталиране - без тях аз лично не бих могъл да си кача точно тази прекрасна дистрибуция!
Абе случвало ли ви се е като стартирате игра с двоен клик на екзето, тя да не тръгва, а като напишете в терминала "wine game.exe", да тръгне? Вече за втори път ми се случва, при условие, че екзето е направено да се стартира с "Wine Program Loader".
Edit: Май не само аз съм се натъквал на историята кракната игра да тръгва, а оригинална - не:
Само че при мен преди години историята беше с GRID 1 и XP - с кракнатото екзе тръгна.