Аве някой знае ли кво е туй hwloc като тръгна да го махам ми трие всички плеъри ,pulse audio еквалайзера .И във меню "системни инструменти" ми се е появило тва чудо
Прочетено: 536501 пъти
HP Elitebook 6930P T9600 4 gb ram Arch Mate 64 bit
Seat Toledo 1.8 20V petrol/LPG
Renault Laguna 1995 1.8 mi petrol/LPG
@Mozo , видях какво сте писали ти и Нейт Греъм последно в бъг репорта за иконите. Това, което той е написал последно означава ли, че в някой бъдещ ъпдейт този бъг ще бъде оправен? Или просто предлага начин за заобикаляне на бъга, докато го разберат какъв е?
Не предлага нищо, предложил го е друг човек и работи. Вече не ми пука дали ще го оправят, защото работи
И това го видях. Доколкото разбирам, създава бекъп неясно къде на файла с десктоп настройките и после рестартира плазма шела. Няма ли да е по-лесно просто на този файл да му се зададе т.нар. read-only, за да не бива модифициран неправилно при стартиране, както Нейт каза, че се случва?
П.С. 5.5.1 най-накрая дойде и при мен! Сега остава да чакаме и да видим кога ще обявят прилагането на предложените от Валве промени.
Някой правил ли е такава гимнастика? Ако не работи youtube-dl ми е ясно, че пак има няква промяна в Тубата. И (за статистиката) след време при clipgrab, smtube... има обновяване ( и на youtube-dl, естествено, проверявам ръчно).
(Да, знам че vlc и youtube-dl не са само за Тубата.)
Преди малко го пробвах на няколко песни и работи ( youtube-dl) а не съм видял да има нова версия
Не става дума за youtube-dl , a за файл от vlc за Тубата, да не дава грешки (уж) като пускаш през vlc-то адрес от тубата (така го възприех). Обаче написаното е старо, както и ако адреса за сваляне е актуален, то каква е гаранцията, че това е "вечно" вярно.
А youtube-dl се обнови скоро, преди няколко дни (това, не "стандартното"). Но и "стандартното" си бачка с Тубата по принцип нормално.
Clipgrab пуска ъпдейти, за да оправи някой и друг бъг, открит от потребители, а не, защото има промени по Тубата. Освен това clipgrab поддържа не само Тубата, за разлика от youtube-dl. Свалял съм клипове от Фашистбук с помощта на Клипграб.
Clipgrab пуска ъпдейти, за да оправи някой и друг бъг, открит от потребители, а не, защото има промени по Тубата. Освен това clipgrab поддържа не само Тубата, за разлика от youtube-dl. Свалял съм клипове от Фашистбук с помощта на Клипграб.