Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Дам,не си личи наистина.chereshka88 написа:Реших да внеса малко промяна в себе сина снимките много не си личи, но косата ми отзад е по-къса, а отпред, така да се каже, леко заострена
![]()
![]()
доволна съм определено. А отрязана коса, която е доста, ще даря на онкоклиника.
Много добре знам, какво има предвид, обаче ти представа си нямаш аз какво имам предвид. Прически с коса по-дълга от настоящата ѝ дължина изобщо не ги гледам, то и смисъл от толкова дълга коса няма, щото косата до рамо подчертава овала на лицето, а надолу какво подчертава, нищо.Mozo написа:Тя имаше предвид, че не си личи заострянето, а не дължината
Да, определено отрязването на две педи коса не е очевадна промянаЛьо написа:Има промяна, но не очевадна
Има ли коса, има, следователно не е очевадна промяната. Виж ако си обърснеш главата, тогава действително ще е такава промяна.Mozo написа:Да, определено отрязването на две педи коса не е очевадна промянаЛьо написа:Има промяна, но не очевадна