Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Дарвин - винаги готов за действие

Снимахте се за Нова година, запечатахте най-хубавите си преживявания? Споделете с нас.
Потребителски аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член
Регистриран: вт яну 25, 2011 10:48

Re: Дарвин - винаги готов за действие

Мнение от pandachina »

Реших да пусна малко нови снимки на Дарвин. Някои от вас вече са ги виждали във фейса, но пък други не са, а той си е моето гардже и искам да се похваля с него. :mrgreen:

"Вижте как хубаво позирам - роден съм за фотомодел."
Изображение

"Я колко съм висок, като се изправя - стигам чак до тавана!" :mrgreen:
Изображение

"Върху вратата е много интересно - подобрявам уменията си за балансиране".
Изображение

"Дали съм достатъчно тежък, за да изкъртя абсорбатора?!? :-k Дано не падна в тенджерата, ако се случи! :sick: "
Изображение

"Ако искате нещо от хладилника, първо ви трябва разрешение от мен!"
Изображение

"Не приличам ли на ангелче, когато спя? Толкова съм невинен, а пак мен набедиха за смачканото грозде, което откриха на пода..."
Изображение
Прочетено: 1140 пъти
Изображение

[blink]"Когато започнеш да правиш компромиси със своите ценности заради хората около теб, значи е време да смениш хората".[/blink]
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Сладур PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Изображение
Потребителски аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член

Мнение от pandachina »

Нашият безценен Дарко ни напусна вчера. Завинаги си отиде едно изпълнено с живот коте, от чиито действия лъхаше толкова много човещина, колкото няма в голяма част от хората. Сега в гърдите ми кърви една рана. В главата ми се блъскат безброй "защо" и "ами ако...", но знам, че животът му през последните месеци беше изпълнен с мъка и така стана по-добре. Вече не го боли. Сега може отново да играе на воля там, където се намира и се моля някой ден отново да сме заедно. Моля се да ни е простил стреса от ежедневното даване на лекарства, които не искаше доброволно да приеме. Моля се докато живота е изтичал от измъченото му телце, проснато на операционната маса да е знаел, че там, в чакалнята сме ние, отправяйки молби да оживее и много, много го обичаме.
Почивай в мир, обичен наш Дарко! Завинаги ще бъдеш жив в сърцата ни! Благодаря ти, че внасяше радост в дните ни!

Така искам да го запомня - здрав, щастлив и умен малък пакостник с добро сърце и човешка душа!
Изображение
Изображение

[blink]"Когато започнеш да правиш компромиси със своите ценности заради хората около теб, значи е време да смениш хората".[/blink]
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Това е толкова тъжно :тревожен: Съжалявам, Панди :sad: :гуш: :гуш: :гуш:
Изображение
Потребителски аватар
Галина Ширлетова
Доктор
Доктор
Регистриран: пон сеп 03, 2012 14:15

Мнение от Галина Ширлетова »

Много съжалявам, Панди! PDT_Love_18 PDT_Love_18
Толкова беше сладък, сега е ангелче и ще ви пази от небето! :гуш: :плача: :гуш: :гуш:
Сам си и си жив, а ти се иска още по-силно да усетиш, че живееш, дори и по малко странен начин... с широко отворени очи, но в мъглата...

http://www.youtube.com/watch?v=HyatlLeXwLE

http://vbox7.com/play:3842ac3c3e
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Бъбречна недостатъчност ?
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член

Мнение от pandachina »

Благодаря ви! PDT_Love_18

Нибе, оказа се, че е имал сърдечен проблем, а ние не сме знаели, защото нямаше признаци. Разбрахме го в крайна фаза. Лекарите опитаха да помогнат, но накрая вече беше много изнощен и не издържа рутинна манипулация, която правехме 2 пъти месечно. Когато издъхна, докторката му се сети да ни каже, че може би е трябвало да ни предупреди, че не е толкова рутинна тази мнипулация, но той така или иначе щеше да си отиде, дори да бяхме отказали манипулацията. :banghead: Става въпрос за източване на течност, която се събираше в гръдния му кош. :плач:
Изображение

Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Горкото животинче.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми