Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Паркирали са по уставWonG написа:![]()
![]()
![]()
@Montoya
В такава чиния,храната се снима винаги отгоре.WonG написа:Вечерятааа. Печени телешки кюфтенца + задушени броколи и пресен лук![]()
Благодаря за съветите.Freyja написа:В такава чиния,храната се снима винаги отгоре.WonG написа:Вечерятааа. Печени телешки кюфтенца + задушени броколи и пресен лук![]()
Избягвай светкавицата,когато имаш обекти,които ще отразят светлината./лимонът в случая/
Мушамата с котките е много симпатична и чудесно би откроила бялата чиния,но/отново/ без светкавица,при друг ракурс, и не на последно място-със симетричност на композицията.
За фейсбук става...WonG написа:Благодаря за съветите.Freyja написа:В такава чиния,храната се снима винаги отгоре.WonG написа:Вечерятааа. Печени телешки кюфтенца + задушени броколи и пресен лук![]()
Избягвай светкавицата,когато имаш обекти,които ще отразят светлината./лимонът в случая/
Мушамата с котките е много симпатична и чудесно би откроила бялата чиния,но/отново/ без светкавица,при друг ракурс, и не на последно място-със симетричност на композицията.![]()
Виждам, че става гадничко със светкавицата(отдавна съм го изпитвал и знам за какво говориш), но без нея ще бъде по-зле в случая, защото единствената светлина е от крушка, а камерата не се справя с крушките.
Freyja написа: За фейсбук става...не е чак толкова зле.
Намери си някакви лампи,с които да си осветяваш обектите.Тия новите LED които масово напускаха напоследък,вършат чудесна работа-светлината им е мека,икономични са и траят много.
Бъзиках се.Не знам какъв си.WonG написа:Freyja написа: За фейсбук става...не е чак толкова зле.
Намери си някакви лампи,с които да си осветяваш обектите.Тия новите LED които масово напускаха напоследък,вършат чудесна работа-светлината им е мека,икономични са и траят много.Не съм фейсбоклук кифла.
Не качвам там кой знае какво, тук там някоя снимка, от някое събитие.
Freyja написа: Бъзиках се.Не знам какъв си.
А във фейсбук има всичко-включително, И повърнати вечери,обеди и закуски...
Наденичките налиMozo написа:Чудесни са станали![]()
![]()
Спор няма. Чудесни са, да.Montoya написа:Наденичките налиMozo написа:Чудесни са станали![]()
![]()