Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Как изглеждат българските традиции днес

Снимахте се за Нова година, запечатахте най-хубавите си преживявания? Споделете с нас.
kakavida
Белият рицар
Белият рицар
Регистриран: пон май 05, 2008 16:23

Re: Как изглеждат българските традиции днес

Мнение от kakavida »

Благодаря Мозич, да тук на снимките е дъщеря ми. Тя така е родена, с някакъв късмет от Господа, аз за това не спирам да правя добро, всички ангели й помагат и тя върви от кола на горе, от наричане на горе, добро е детето.Да пази Господ, да дава живот и здраве на всички, а на приятелите ми тук още повече и щастие и успехи.
Когато се замисля..Вие и ние, тук, дано да имаме късмета на дъщеря ми. Само Ким я видя на живо. Аз я кръстих на първата жена. Когато я раждах редовно седалищно си наричахда каже наожпаки на целия свят...Казвам ви Антихристина съм родила...Тя плавно се издига нагоре, без връзки, сама го прави, дадено й е от Господа. Дали защото аз и баща й платихме цената на животеца си.. Няма значение.
То е свестен човек,дано да помага на хората както майка му го прави...
Прочетено: 833 пъти
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Как изглеждат българските традиции днес

Мнение от Mozo »

Не намесвай тук някакви литературни герои, просто са се стекли щастливо обстоятелствата, а и вие сте помогнали много PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Миг в кадър”