Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
WonG©photography
- MalamiR
- Металист
- Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28
Re: WonG©photography
А! Ей това е хубаво макро, където си снимал цветята. Много добре се е получило! Браво! 
Прочетено: 11292 пъти

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
Ето няколко снимки, които направих днес, сега пак отивам в парка, та може да кача още някоя, ако има какво още да се снима.

Последна промяна от WonG на вт юни 16, 2015 18:23, променено общо 1 път.
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Малееее, верно ли си хванал капките от фонтаните само с камерата на телефона?
Супер са 

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Да, с телефона снимамKotkata68 написа:Малееее, верно ли си хванал капките от фонтаните само с камерата на телефона?Супер са

Благодаря ви

Сега тъкмо се прибирам, прикачвам 2 снимки от сега, които са по-зле, защото се беше постъмнило...
Между другото всяка вечер между 21:00 и 21:30 пускат музика, около фонтаните.
Нови снимки - Ловеч, Крушунските водопади:

Залеза не се е получил добре, защото го снимах през стъклото на автобуса и в движение.
И от механата в Плевен 2 снимчици

Залеза не се е получил добре, защото го снимах през стъклото на автобуса и в движение.
И от механата в Плевен 2 снимчици

Отново благодаря
Реших да направя една Facebook страница.
Всеки, на когото му харесват моите снимки и желае да ме подкрепи там, нека го направи.
Линк към старницата.

Всеки, на когото му харесват моите снимки и желае да ме подкрепи там, нека го направи.
Линк към старницата.
Последна промяна от WonG на вт юни 16, 2015 18:38, променено общо 1 път.
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Водопадите са много красиви.

Тук лекинко ни губиш с Мо, защото не сме почитатели на фейса...WonG написа:Отново благодаря![]()
Линк към старницата.

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Така е, и аз не го 'обужавам', може да се каже, че в последния един месец влизам 'по работа', преди това не влизах със седмици там. Няма вече с какво да ме впечатли...Kotkata68 написа: Тук лекинко ни губиш с Мо, защото не сме почитатели на фейса...
Не сте единствените

- MalamiR
- Металист
- Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28
Снимките от Враца са много хубави. Даже и не съм подозирал, че Враца има такива красиви местенца. Чак се чудя колко добре снима камерата на телефона ти. Каква е? Колко MP?
Снимките на Крушунските водопади също са много добре.
Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
Камерата е 8MP, телефона е LG L Fino.MalamiR написа:Снимките от Враца са много хубави. Даже и не съм подозирал, че Враца има такива красиви местенца. Чак се чудя колко добре снима камерата на телефона ти. Каква е? Колко MP?
А тези снимки от парка във Враца(първите) ги нащраках набързо, че бързах за кормуване

За 2 минути съм минал през него и каквото съм хванал, това