Благодаря за комплимента.videania написа:Чудесни снимки! Брей, каква красива зима!Възхитително местенце!Хубаво момче и хора покрай него!

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Благодаря за комплимента.videania написа:Чудесни снимки! Брей, каква красива зима!Възхитително местенце!Хубаво момче и хора покрай него!
Супер е само за купон.Нико-07 написа:Крас наистина хубави снимки![]()
. Горе ще да е много гот
.
Качвал съм се, но трябва да идем заедно с компания, за да е пълен цирка и купона да е на 6kras_78 написа:Супер е само за купон.
Ходил си в това село.Не ми се вярва.Но ако искаш може да направим един купон.Всички там са мои хора и няма да има проблем.Палим камината и почваме.Нико-07 написа:Качвал съм се, но трябва да идем заедно с компания, за да е пълен цирка и купона да е на 6kras_78 написа:Супер е само за купон.![]()
.
Браво радвам се на такива хораНико-07 написа:Повярвай, Крас, дори няколко пъти, два от които само на купони.