Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Chipping Campden

Снимахте се за Нова година, запечатахте най-хубавите си преживявания? Споделете с нас.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Chipping Campden

Мнение от Montoya »

Чипинг Кампдън е малък град в община Котсуолд, на графство Глостършър, Англия. Той се отличава със своята образцова елегантна терасовидна улица Хай Стрийт, датиращ от 14 век до 17 век и с известните 40-декарови градини „Хайдкот“. Население 2066 жители към 2017 г.
Жената работи в един от хотелите и разбира се отидохме да разгледаме. Яката стара работа :headbang:
Също много стари къщи на 500+ години, обаче се живее в тях, хотелите също са по 300 години и повече сигурно.
Имам снимки, но..... пак не искат да се качват и ще е утро, явно им убих сървъра на тия дето качват снимките :evil4:
Прочетено: 274 пъти
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Re: Chipping Campden

Мнение от Montoya »

Дано ми позволи качване
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
AsusVivoBook17
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
AsusVivoBook17
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Все едно гледам Ловци на трофеи :headbang: :headbang: :headbang:
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

Мнение от Mouse »

Като гледам тези прекрасни стари къщи, поддържани и в тях се живее ..... а тук бетонни грозотии, долепени почти едни до други, квартали без канализация, на ями като при мен. А там е красота. За пътищата дори не споменавам. Да ти е кеф да се разхождаш там, да живееш там. Не съм била в Англия, нито някога съм мечтала да отида там, но сега с тези красоти, чистота, паркове, градини, животинки, реки и езерца - приказка.
Благодародно малко завиждам и много ви се радвам Монти! На теб и цялото ти семейство. Задружни и щастливи в рая! Все така да сте :headbang:
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Западна Европа си е друга работата. Нека путинофилите да си натискат за Русия и Северна Корея, но цивилизацията е тук в Европа. Хората са на светлинни години от нас и отчасти за това вината е на Турция и Русия/СССР, щото ни държаха в мизерията стотици години, съответно и архитектурата ни е комунистическа, а не западноевропейска.
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

Мнение от Mouse »

Mozo написа:
нед авг 18, 2024 14:54
Западна Европа си е друга работата. Нека путинофилите да си натискат за Русия и Северна Корея, но цивилизацията е тук в Европа. Хората са на светлинни години от нас и отчасти за това вината е на Турция и Русия/СССР, щото ни държаха в мизерията стотици години, съответно и архитектурата ни е комунистическа, а не западноевропейска.
Не е само до Путин. Турция 5 века тъпка тук, после комунистите ликвидираха всичко де не им беше угодно. Интелигенцията прокудиха, взеха предприята им, дори апартаментите и къщите им. После малко се пооправиха нещата по Тошово време, колкото да живеем без страх и да имаме домове, не да живеем под наем. Малки заплати, но и цени съобразени с тях. Е, банани имаше само по НГ, но и тогава вземах само за детето, че аз банани не обичам. Облизвахме се около Кореком, но като отвориха пазара и си купих първите кремове Фа, Палмолив и прочие - баси боклука бяха. Цялата се обринах. Вече сама си ги правя, страничка си имам и дамите много ги харесват.
Не подкрепям социализма. Тогава дори листовки пусках по кутиите в квартала против тях (добре че не ме гепиха :toothy10: ).
Манталитетът Мозо ни е друг, калпав. Казват, че българите били трудолюбив народ, дръжки. Като гледам 80% от читавото избяга, а на останаите държавата им е длъжна. То не че имаме сега държава де. Ето една Чехия (споменавам защото за тях знам със сигурност) - ами друга губерния са, а също бяха под съветски ботуш. Измъкнаха се от блатото. Унгария - също. Чета че и Румъния дърпа напред. Само ние копаме дъното. Манталитет!
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Mouse написа:
нед авг 18, 2024 15:58
После малко се пооправиха нещата по Тошово време
Кай честно :lol: :lol: :lol: Тая комунистическа архитектура от де дойде? Точно по това време :lol: :lol: :lol:

Иначе за манталитета си права, но той също е в резултат от много фактори.

И не напразно споменах и Турция :thumbright:
Изображение
Нова тема Отговори

Върни се в “Миг в кадър”