А моя гаф е, че преди месец заради мен кола блъсна котка и тя умря. Гърчеше се 5 минути пред очите ми, а аз бях безсиле нда направя каквото и да било.

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Of all the things I've lost, I miss my mind the most ![]() |
videania написа:Сигурно съм имала повече от един гаф..но не се сещам,което означава,че не е бил толкова голям....
Като съвсем младо момиче,имах среща на едно и също място, на един централен площад с двама ухажори през 1 час.Какво се случи,не зная,но първата среща закъсня ,а втората-подрани...Едва се измъкнах от неудобната и неприятна ситуация(особено,тогава,изобщо,ама изобщо не можех да лъжа ....) и в
крайна сметка не прекарах вечерта с никой от двамата си ухажори.
Of all the things I've lost, I miss my mind the most ![]() |
По-голям гаф е да загубиш доверието и уважението на приятел, но щом не си в състояние да го прецениш, значи не си го заслужавал по начало.Saw написа:Кой е най-феноменалния гаф в живота ви до момента, който никога не бихте забравили ?
А моя гаф е, че преди месец заради мен кола блъсна котка и тя умря. Гърчеше се 5 минути пред очите ми, а аз бях безсиле нда направя каквото и да било.
ХАахахааsavag3 написа:Мисля,че когато съм заспал при бесетката.Завил съм се така , че да не ме види мама и съм спал.Прес това време мама е обиколила квартала и направо си е умряла от страх.Пред дома ни е имало кола с хасковска регистрация и мама си е помислила , че са ме откраднали.Викала , викала и аз съм се събудил и съм си подал главата.
Имам още много други гафове ама мисля , че тоя оглавява класацията.Другите също си ги бива
Трябва да станем тайни агентиZeroadhesion написа:ХАахахааsavag3 написа:Мисля,че когато съм заспал при бесетката.Завил съм се така , че да не ме види мама и съм спал.Прес това време мама е обиколила квартала и направо си е умряла от страх.Пред дома ни е имало кола с хасковска регистрация и мама си е помислила , че са ме откраднали.Викала , викала и аз съм се събудил и съм си подал главата.
Имам още много други гафове ама мисля , че тоя оглавява класацията.Другите също си ги биваТова ми напомни на един мой гаф
![]()
Бил съм някъде на 5-6 години и си спя сам в стаята. Сутринта баба ми влиза да ме буди и гледа: А, Данчо го няма![]()
![]()
Паникьосала се е жената и започнала да обикаля къщата, претърсила и двора, да звъни телефони... В тоя момент аз си отварям очите и гледам, че съм на някакво непознато място... Уау...какво правя под леглото
![]()
![]()
![]()
![]()