Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Настройки и проблеми с браузъра

feed Всякакви програми и проблемите свързани с тях.
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP
Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10

Re: Настройки и проблеми с браузъра

Мнение от Tsurugi »

Mouse написа:
пет дек 07, 2018 13:36
Mozo написа:
пет дек 07, 2018 11:07
Моля, няма нужда да гласуваш, само за Тсу, то се знае PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Гласуване е даване на точки ли? Обикновено или отговарям/пиша отдолу, или цъкам на това "гласувам" като знак, че съм прочела поста. Какво пак обърках ма..ка му, та все ми се сърдиш :сълзи: :сълзи:
Tsurugi написа:
пет дек 07, 2018 13:23
а за Фифи хич, така че не си толкоз уникален :booty: Изображение :p Мишлето явно има проблем с лявата микрета на мишката, напоследък стана масов проблем, мхм :idea: :-k :p
На Фифи отговорих, за това не съм гласувала. Баси обърквацията ... вече ще гласувам и когато отговарям, само не се сърдете. Да, има случаи на гласуване+отговор, но не съм го правила избирателно - за някой "да", за някой - "не".
Мишле... Не се сърдя, сърдят се децата. Аз мога да съм ядосан и/или разочарован. В случая съм второто. Пост се оценява по заслуги, а не защото аз, Мозо или някой друг ти казва така, ти сама трябва да се сетиш да го направиш и правиш по принцип. Оценката и репликирането на даден пост са отделни неща, на ден аз отговарям на поне стотина мнения, но оценявам в пъти по-малко, понякога са дори единици оценените мнения. Когато човек ти е помогнал, или пък не е успял, но е опитал/дори да не е, пак е отделил време и усилия/ и е отделил от времето, уменията и знанията си, за да ти обърне подобаващо внимание и помогне с решение за твоя проблем, заслужава да бъде оценен, заслужил си го е. Разбираш ли, Мишле?! Заслужил! Това не е благодеяние, не е нещо даром, човекът си го е изработил и го е заслужил. Знаеш ли колко време отнема да се напише, едно нищо и никакво съвсем кратко ръководство с подробни поетапни инструкции, плюс да речем 5-6 снимки към него в ролята на онагледяващ илюстративен материал, отнема грубо, ама много грубо около ~+/-час, един час за нещо абсолютно елементарно. Нещо, което за мен е фасулска работа и ми отнема под минута да го осъществя на практика, когато го правя аз и непосредствено на моя машина, без да ми се налага да разтягам локуми, като търся най-подходящите и лесно смилаеми изразни средства и формулировки, правя снимки, качвам на хост, пиша мнение, редактирам, проверявам за допуснати грешки в текста и командите и т.н... Но когато се опитваш да обясниш на хора, които не разбират или това което разбират е на базисно ниво и/или много далеч от третираната проблемна материя на дискутирания казус, всичко придобива ужасно труден и муден характер, да предаваш знания по разбираем за всички начин, е неимоверно трудно и времеемко занимание. Така че, дори двата шота на Фиф заслужават оценка, заслужават я. Честно казано ми омръзна и никак не ми е приятно да говоря по този въпрос за n-ти път. Тук става въпрос за сериозни постове, в които постове се третират сериозни неща, проблеми и пр. Дали ще ми харесаш вица, изобщо няма голямо значение и не ми пука, а и вицът може да е тъп например, аз говоря за сеиозните казуси. Казуси за които едно "Мерси!" не върви, защото старите майстори имат една много сгодна и арна приказка по този вупрос "За мерси, не ме търси!". Не се оценява на автопилот, защото някой си може да ти се обиди или разсърди, това са глупости на търкалета. Не се прави така, а още по-малко пък, аз бих изисквал или приел една подобна оценка. Оценка се изработва, когато някой е положил и вложил време, акъл, знания, усилия и труд, то заслужава и трябва да получи признание. Макар че, тези точки са жми градо и реално нямат никаква стойност, просто една нематериална илюзия, те са признание за човекът който ги притежава, виртуално, но все пак признание. Не е въпросът в самите точки, аз имам толкова много, че мога да раздавам и на съседи, важна е признателността която те символизират и онагледяват. Когато някой има проблем, идва и пита, очаквайки максимално бързо да му се отговори и помогне, когато обаче това се случи, много бързо се забравя какво е било получено... Примери колкото искаш, дори има такива които и едно "Благодаря:)" не казват и си хващат шапката за там, откъдето са дошли с проблема си на рамо, без да се вяснат повече във форума. Да, ама това е обидно, много обидно! Днес така, утре така, вдругиден така... И накрая дори да си дебелокож като тибетски як алтруисичен аскет, тотално ти писва, на Мозо и на мен отдавна ни е писнало да получаваме подобно отношение. На нас никой за нищо не ни помага, а ние правим невъзможното в работно време да помагаме на една камара народ и накрая се оказваме в незавидната и унизителна позиция да напомняме, за нещо което се подразбира и ни се полага по право, защото сме си го изработили и заслужили. Надявам се, че ще ме разбереш правилно, Мишле, казаното по-горе има универсален принципен характер и важи за всичкиИзображение Ако съм бил малко по-рязък и емоционален от нужното за случая, моля да ме извиниш, днес беше тежък денИзображение
Прочетено: 14723 пъти

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

Мнение от Mouse »

Да :oops: Благодаря :поклон: :поклон: :oops:
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP
Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10

Мнение от Tsurugi »

МоляИзображение :гуш: Изображение

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

..............
Последна промяна от Mouse на чет дек 20, 2018 11:27, променено общо 1 път.
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Това е всичко друго но не и проблем с барузъра :p

Отвори си нова тема с име "Проблем с ъпдейт при Linux Mint 18.3" PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Добре, благодаря PDT_Love_18
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
Контакти:

Мнение от yanku »

Защо всички браузъри освен Palemoon, линк с препратка от друго приложение не отварят браузъра, а само зареждат страницата в него?
Пример: браузъра ми е минимизиран, получавам мейл с линк в него, когато натисна на линка, страницата се зарежда в браузъра, но той (браузъра) си остава минимизиран, а с Palemoon се отваря.
Пий, като Цар! Яж, като Цар! Почивай си, като Цар!
И помни: Ти не си дебел, ти си Цар!

Беше време турско, после дойде време мижитурско...

Изображение
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Янко, това е темата на Маус. Ако имаш някакви проблеми, пусни си твоя тема.
Изображение
Потребителски аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Контакти:

Мнение от yanku »

То е ясно, че е нейна, но заглавието идеално пасва и за моето питане.

Изображение
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Пасва, но си в чужда тема.
Изображение
Потребителски аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Контакти:

Мнение от yanku »

Маус, ми я остъпи за малко :evil4: :evil4: :evil4:
Та относно моето питане?

Изображение
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Mozo написа:
пон дек 24, 2018 11:22
Янко, това е темата на Маус. Ако имаш някакви проблеми, пусни си твоя тема.
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Мозо, нали ти май ми настрои адблока на Камината да е включен, за да не слушам онова пеене и свирене дето се чуваше. Или аз го направих по ваше указание ... не помня и не е важно. Сега като влязох ми излезе пак това:

Изображение

Като го пренебрегнах и кликнах на темата ме изхвърли да се логна пак, после още веднъж. Знаеш, че на мен рекламите не ми пречат и тогава заради паразитния шум го влючихме. Сега ще го изключа и ако си е тихо - нека си има реклами.
Пиша това само като инфо, че ако стане нещо да не кажете - не съм предупредила :booty:
Офтопик:
Виждаш ли колко сте ме наплашили :p
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

"Сега като влязох ми излезе пак това:

Като го пренебрегнах и кликнах на темата ме изхвърли да се логна пак"
---
Аз нищо не разбрах от това обяснение.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Няма значение. Мозо ме е разбрал. Исках да кажа, че причината да изключа адблока вече го няма и могат да си стоят рекламите. Преди се чуваше непрестанно паразитен шум, части от песни и реклами от тв-то. Сега си е тихо, а на мен рекламите не ми пречат.
Плъхолюбител
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Софтуер”