Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Мишле, както виждашMouse написа:Но предполагах, че Тсу ще изсипе няколко чувала срещу неграмотните IT "специалисти".
Ама вярно ли никой не е чувал, че този бутон се нарича разговорно "ябълката"?
Mouse написа:Просто защото знам как се дразниш от некадърниците, особено с мнение за величие.
И белите могат да скачат...Mouse написа:Дори в магазин за техника съм чувала да казват на хората "ето от тук се пуска, от ябълката" и сочат съответния бутон. Така че не е някаква си моя измислица. Сега вече ще знам, че е пауър бутон. Добре, запомнила съм нещо казано ми грешно, но защо всички така скочихте?
Трябваше, да, та и сол ми триха на чутурата... Ама както върви, явно ще пропусна, още не е ясно, ама ми дадоха подобни индикации... Не ми се говори вече, ако нещата продължават така, просто ще направя като Монти.Mouse написа:Между другото нали щеше да излизаш в отпуска? Явно бая си натоварен и ти е упомрачително необходима
Исках да пробвам как е МАТЕ-то на филмите, че там много прекъсва. За това днес съм тук, не че там имам проблем с гасенето. Като изчистих си се оправи, но компа е бавен като охлюв болен от артрозаMozo написа:Ако под Cinnamon вече нямаш проблеми, за което ти твърдиш, че е така, след като си направила почистване, използвай си го него, не се мъчи с MATE. А за другия въпрос с филмите и ти самата не се разбра какво питаш...
Извинявай, сега видях поста ти Йогле. Във файловия менажер да отворя папка "десктоп" и после??yogle написа:Aко е за папката с филми която ти е била на десктопа в канелата, а в мате я няма. Отвори си файловия мениджър и отвори папката Плот ако си на български. Ако си на английски папката е Desktop