Понеже си инсталирах програмата timeshift и преди да си направя бекъп искам да почистя системата.

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Да, действително е така, но аз ползвам тази опция от много време и до този момент няма проблеми
И при Манджата е така, но не вреди и не ми пука
И аз го забелязах това, но мисля, че след ъпдейт на еди-кой-си пакет, файловете ще си се върнат където са били и ще спре да бие грешка
Те като се върнат, аз нали пак ги трияZeroadhesion написа: ↑ср юни 20, 2018 21:03И аз го забелязах това, но мисля, че след ъпдейт на еди-кой-си пакет, файловете ще си се върнат където са били и ще спре да бие грешка![]()
![]()
Не, не си ги набавя, но като коментираш CheckSpace в pacman.conf и проблемът отива в миналото, открих гоZeroadhesion написа: ↑ср юни 20, 2018 21:03И аз го забелязах това, но мисля, че след ъпдейт на еди-кой-си пакет, файловете ще си се върнат където са били и ще спре да бие грешка![]()
Само предполагам