Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Софтуерни случайни неща
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Софтуерни случайни неща
VMware са сериозна фирма и едва ли продуктът им е недъгав. Напротив, твърдо съм убеден, че не е, защото, когато съм го използвал, се е държал чудесно. А ХР се подкарва без никакъв проблем на каквато и да е било виртуалка. Държа си една на VitrualBox, за зор заман, че Guitar Pro не върви добре под Linux. Ми, върви чудесно.
Прочетено: 49748 пъти

Видях колко "добре" върви. На виртуалката ѝ е зададено да използва 2 гигабайта РАМ и само едно ядро от 4-те налични, но тя си знае нейното и по неясни причини гълта цели 7, от което почват да циклят и двете - и реалната, и виртуалната, а процесорът на реалната минава 90%. И то, при положение, че няма стартирано нищо друго натоварващо, което да пречи и да товари толкова. Единствено АИМП и една програма за флагче (вместо лендгуидж бар), но и едната, и другата ядат максимум 5 МБ РАМ, а процесорът не ги усеща изобщо, така че няма как да е от тях. И за да е гаврата пълна, когато kill-на процеса на VMWare от таск мениджъра, нещата се връщат към нормално - 700-740 мегабайта използвана памет и процесор на 0 до 1 процент.
Последна промяна от rado84 на пет юни 05, 2015 13:44, променено общо 1 път.
Прав си, ама в 2 през нощта се бях зомбирал с малко тревичка и някои правила ми убягваха. 

При последната проба точно виртуалбоксът ми крашна компа и според whocrashed причинителят на синия екран е именно екзето на бокса. Така че ще поизчакам известно време да си оправят бъговете, преди пак да пробвам с тази програма.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Тц, тц, тц... Вземи си преинсталирай Windows - а. Всички изброени от теб програми съм ги използвал абсолютно безпроблемно, дори на Linux. Има ги от години, така че тепърва подобни бъгове да изчистват е меко казано несериозно 

- ba4o_kiro
- Редовен потребител
- Регистриран: вт ное 09, 2010 12:18
И аз от доста години съм със виртуалбокса! И не съм забелязал да е правил проблеми.rado84 написа:При последната проба точно виртуалбоксът ми крашна компа и според whocrashed причинителят на синия екран е именно екзето на бокса. Така че ще поизчакам известно време да си оправят бъговете, преди пак да пробвам с тази програма.

2 часа за свалянето на 60 гигабайта!

Те тука вече имам отговор

Ако искаш да сравним с торент, дай линк към това което теглиш, може и магнет да пробвам и да снимаме

Ако искаш да сравним с торент, дай линк към това което теглиш, може и магнет да пробвам и да снимаме
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
GTA V на RELOADED от Замунда.
А, ето защо ти се потят ръцете.rado84 написа:Прав си, ама в 2 през нощта се бях зомбирал с малко тревичка и някои правила ми убягваха.

- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Съсипваш меbeggginer написа:А, ето защо ти се потят ръцете.rado84 написа:Прав си, ама в 2 през нощта се бях зомбирал с малко тревичка и някои правила ми убягваха.

- MalamiR
- Металист
- Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28
Пхахахха.. Да си има едно на ум, нали?beggginer написа:А, ето защо ти се потят ръцете.rado84 написа:Прав си, ама в 2 през нощта се бях зомбирал с малко тревичка и някои правила ми убягваха.

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
Е го и това от маймундата 11.1 имаше обаче беше пик и за краткоrado84 написа:GTA V на RELOADED от Замунда.
AsusVivoBook17
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 211 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
пон мар 24, 2025 09:25
-
-
Пеевски: Подкрепяме правителството, за да прави добри неща за хората
от Mozo » чет апр 17, 2025 12:17 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 77 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет апр 17, 2025 12:17
-
-
-
Смартфон мръсотия: Мобилните телефони са "уютен дом" за ужасни неща (ВИДЕО)
от Mozo » пет окт 25, 2024 12:14 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 184 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет окт 25, 2024 12:14
-