Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Помощ..... таблет

feed Всякакви програми и проблемите свързани с тях.
Нова тема Отговори
shri1
Ветеран
Ветеран
Регистриран: ср фев 11, 2009 23:15

Помощ..... таблет

Мнение от shri1 »

Здравейте,
имам проблем с един таблет - марка "улична превъзходна".
Опитвам се да кача текстове - книги и да го науча да ползва мобилен интернет от флаш.
Не успях да прехвърля нищо от компютъра си.
Ще Ви бъда благодарна.

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Бог е там, където Го поканят.
Прочетено: 515 пъти
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Re: Помощ..... таблет

Мнение от Zeroadhesion »

Тъкмо тръгнах да отговарям, докато не прочетох последното изречение. Съветвам те да попиташ по темата Бог, сигурен съм, че ще ти обясни как да се справиш с проблема по-добре от мен. Следвай пътя му.
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

Добрее, след като заедно с Господ ти се посмяхме малко, решихме да направим обратна връзка с теб, чрез няколко точки, представляващи въпроси и напътствия, относно проблемите ти.

1. Като включиш USB-кабела за таблета в компютъра, излиза ли ти ново устройство в My Computer? Можеш ли да влезеш в него?
2. "Мобилен интернет от флаш" се поддържа само от устройства, които имат инсталиран Windows x86 или x64 (или Linux) и имат USB-порт. Но Бог ми каза, че ти си с Android и ще ти трябва Sim карта с подходящ абонаментен план (ако таблеът поддържа 3G).
3. За книгите - веднъж щом ни отговориш на нас с Господ по първия ни въпрос, след това ще обясним как става прехвърлянето на книги и текстове на таблета.

Извинявам се, ако съм те засегнал, но Бог е в самите нас, нали? Е, на моят Бог му дойде в повече от религиозна пропаганда, та реших да споделя с вас как се чувства той. - Не се чувства комфортно сред фанатици.
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Таблетите са творение на Дявола, сестро. Бързо се отърви от него и се покай.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Софтуер”