Ето за какво иде реч.http://img6.imagebanana.com/img/p0b3vyao/IMAG0019.jpg Не знам дали аз правя нещо не както трябва или просто Windows 8 разпознава така WUBI-тата.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Че той си Е Уиндоус 7, само че с малоумната добавка Метро към стандартния шелfrankennstein написа:GRUB ми разпознава Windows 8 като "Windows 7"![]()
Това е стандартното поведение при Windows 8, а не е само при Wubi. Ако имаш dual boot с друг Windows, пак минаваш през рестарт, за да влезеш в него. Дължи се на новия начин за стартиране ("Hybrid Boot").frankennstein написа:Ако има фенове на WUBI, които искат да инсталират Windows 8, да не го правят. Сега начина на разпознаваме на Убунту, инсталирано през WUBI е много променен. Не се избира при bootloader-a, ами когато Windows вече зареди и преди да се впише в потребителския аканут, излизат 2 квадрата(Windows 8/Ubuntu 12.10), и ако се избере Ubuntu-то компютъра пак се рестартира, за да зареди Линукс. С две думи, трябват 2 рестарта, за да минете от Windows към Linux. Това важи само за WUBI инсталираните системи. A в момента GRUB ми разпознава Windows 8 като "Windows 7"![]()
Ето за какво иде реч.http://img6.imagebanana.com/img/p0b3vyao/IMAG0019.jpg Не знам дали аз правя нещо не както трябва или просто Windows 8 разпознава така WUBI-тата.
Ако инсталираш GRUB, няма ли пак да стигнеш до Windows Boot Loader-а?Nibelung написа:Слагаш си един ГРУБиян и забравяш за проблеми
GRUB мисля, че може да се настрои да буутва направо Уиндоус от определен дял.trosho написа:Ако инсталираш GRUB, няма ли пак да стигнеш до Windows Boot Loader-а?Nibelung написа:Слагаш си един ГРУБиян и забравяш за проблеми
Ако опреш до него, той си знае едно - Hybrid Boot.
При всички положения се стига до него, даtrosho написа:Ако инсталираш GRUB, няма ли пак да стигнеш до Windows Boot Loader-а?Nibelung написа:Слагаш си един ГРУБиян и забравяш за проблеми
Ако опреш до него, той си знае едно - Hybrid Boot.