Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

BackUp

feed Всякакви програми и проблемите свързани с тях.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
MetalL
Регистриран
Регистриран: пет май 02, 2008 14:26

BackUp

Мнение от MetalL »

Тааа...имам проблем...преди ден-два си преинсталнах Windows (Windows XP PRO SP3),но преди това бях си напражил backup с Windows BackUp Utility :-s (което жи го препоръчвам горещо :p :toothy10: ) ...но след преинсталацията след като възстанових бекъпа....(нещо не стана) ми бекъпна само фаиложете(без настроиките), а папката с фаилоBете неще да ми ги отваря... "Access is denied"...какво ли не пробвах...влезнах с Administrator...пак не става...само с една програма(която не се сещам в момента коя е) можех да видя вътре(до някъде) ...опитах се да я копирам...да я срежа(cut) но не стана...та моля ви ако някои намери начин моля да ми каже 3ащото имам доста важни файлоBе...Благодаря предварително! :roll: [-o<
:help:

Прочетено: 141 пъти
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: BackUp

Мнение от Mozo »

С тази програма не съм работил и нямам идея как да се оправиш. Файловете можеш да си ги спасиш, с която и да е лайв дистрибуция. След това можеш да използваш този метод:

Цък.
Изображение
Потребителски аватар
MetalL
Регистриран
Регистриран: пет май 02, 2008 14:26

Мнение от MetalL »

Файловете можеш да си ги спасиш, с която и да е лайв дистрибуция.
Като например :?:
След това можеш да използваш този метод:
Знам за Norton Ghost(малко)...имах и други програми наум обаче нямах време...преди това бях пробвал с Repain функцията от диска на Windows (след като буутнеш диска преди да дадеш да се инсталира Fresh Copy на Джама даваш Repair)но не стана и бях принуден да действам по този начин за който съжалявам :???:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

С рипеър не постигаш резултатът, който търсиш. Начинът, който съм описал е елементарен и в същото време върши адски много работа. Всичко се връща абсолютно така, както е било по време на създаването на имиджа.

Лайв дистрибуция ли търсиш? Има много. Ето една:
Цък

Върши страхотна работа и е мъничка ;) .
Изображение
Нова тема Отговори

Върни се в “Софтуер”