Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Skype не звъни и отговаря сам на обажданията [РЕШЕНА]
Skype не звъни и отговаря сам на обажданията [РЕШЕНА]
Сега ми се появи друг проблем със звука на скайп. Лелята като ме търси, не звъни - направо се чува гласа й. Звъни на телефона и на таблета (ако са включени в нета, нещо рядко при мен), но на лаптопа > директо се чува: "ало, здравей....."
Защо не звъни на лаптопа?
Прочетено: 2320 пъти
Защо не звъни на лаптопа?
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Skype не звъни и отговаря сам на обажданията
Единственото, за което се сещам е поради някаква причина да се е цъкнла настройката за автоматично отговаряне:
Tools->Settings->Calling->Advanced->Answer Incoming Calls трябва да е изключено.
Tools->Settings->Calling->Advanced->Answer Incoming Calls трябва да е изключено.

Да Мозо, така беше и го изключих. Само дето е абсурд да съм знаеала къде да вляза, та да огелпя нещата

Мерси

Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Все пак е продукт на Майкрософт, да не забравяме
Моля

Моля

Благодаря, че пак си оправил темата, сменил заглавието, преместил в съответния раздел и си сложил "решена"
Жалко, че не можах да я видя тази чаФка за затваряне на темата в първия си пост

Жалко, че не можах да я видя тази чаФка за затваряне на темата в първия си пост

Плъхолюбител

- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Е какво, направили са го така по подразбиране. Тази настройка я имаше много преди Микрошит да го вземат и съсипят и винаги съм го ползвал с нея - да отговаря сам на обажданията, защото като си с гилдията в някой dungeon, нямаш време да алт-и-табваш, за да приемаш обаждания.
Скайп обаче има други по-гадни проблеми, откакто е в ръцете на Микрошит и затова масово народът мина на Дискорд - и не само народът в България.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Не може при вече инсталирано приложение да ти сменят настройките своеволно.

Какво е: Дискорд?
Плъхолюбител

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Ааа, може, при Микрошит всичко може! Инсталираш го, настройваш го, настройваш си силата на звука и на микрофона и ден-два работи ОК. После по незнайни причини и звукът, и микрофонът се усилват на максимум, а плъзгачите за тях стават само анимацийки, които си влачиш наляво-надясно без резултат.
Задаването на конфиг файла да е само за четене не помага.
Тоя бъг е репортван многократно не само от мен, но и от други потребители, но Микрошит така и не са го оправили до ден днешен. Явно нямат и намерение да го оправят или са толкова некадърни, че не могат да намерят бъговете в собственото си приложение.
И зат'ва от няколко години съм на Дискорд, та да не си троша нервите с простотиите на Микрошит.
Оказа се, че и при Скайп има проблем. Не става както беше. Изнесох иконката на лентата/панела де, стои там ама когато лелята ми звъни - той не звъни. Чувам пред телефона звука и там да затворя, да да я набера през лаптопа. От страт менюто му дадох add на панела, сега ще робвам на десктопа ....
Ама преди не беше така.
Преди когато го заредих от Програми той сам си се плесваше на панела в дясно при времето, вайбъра, телеграма и беше активен. А сега извадя го от програми и като го затворя вместо да се намести иконката там между другите - изчезва. Та как да го върна в предишния вид, а и да му сменя езика. Сега е на български пък аз помня менюто на англииски. Няма опция в настройки - пробвах.

Преди когато го заредих от Програми той сам си се плесваше на панела в дясно при времето, вайбъра, телеграма и беше активен. А сега извадя го от програми и като го затворя вместо да се намести иконката там между другите - изчезва. Та как да го върна в предишния вид, а и да му сменя езика. Сега е на български пък аз помня менюто на англииски. Няма опция в настройки - пробвах.
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Мда, няма за смяна на езика, тъжно, тъжно
Инструменти->Настройки->Общи->Език. Намерих го точно за две секунди, то е пред теб, при това на български
След като вече си минала на английски - Tools->Settings->General->On close, keep Skype running.
Записвай си ги тези неща. Не, че не можеш да ги намериш за под 10 секунди, но е по-лесно да се мрънка вместо да разгледаш менютата
Затова си води бележки 

След като вече си минала на английски - Tools->Settings->General->On close, keep Skype running.
Записвай си ги тези неща. Не, че не можеш да ги намериш за под 10 секунди, но е по-лесно да се мрънка вместо да разгледаш менютата

Много благодаря
Само не се ядосвай, че ще побелееш без време покрай мен
Записах си. А обясненията за калибрито си качих в картинки.

Само не се ядосвай, че ще побелееш без време покрай мен

Записах си. А обясненията за калибрито си качих в картинки.
Офтопик:
Плъхолюбител

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Защото има кой да ѝ го направи, дори и "дистанционно" с обяснения във форума. Една от братовчедките на майка ми е същата. 10 милиона пъти обяснявах едно и също, тя уж го разбира и схваща, а след една седмица пак ме пита същото. Накрая ми писна и я оставих да се оправя сама, при това тя е с Боза, дето е правена от и за идиоти (ако ѝ сложа линукс, ще гледа още по-умно). И като я оставих сама да се оправя, да видиш колко бързо започна да си припомня неща, които съм ѝ обяснявал преди месеци.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Цъкни и Tools->Settings->General->Launch Skype in the background

Тук не съм съгласен, Linux е по-лесен във всяко едно отношение от скърпения боклук