И все пак можете да споделите някой сайт за теми и да кажете дали темите са за точно определени модели или стават за всички SE ?
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Зависи от вида и марката на картата.Аз съм със USB на 1-та нокия и съм доволен от скороста.Предлагам ти да си избереш най-достъпния начин.Голяма работа,че ще изчакаш 5 секунди повече.Имам предвид да си избереш м/и усб и карт рийдъра.Mozo написа:Ами, начините са четири. Чрез карт рийдър, чрез блутуут, през инфра ред порт или чрез кабел. Недостатъкът на свързването с кабел, е че ще трябва да си заредиш драйвърите от диска, който ти върви с телефона и трансферът е бавен. Недостатък при свързване с инфра ред - трябва да си купиш инфра ред порт и е ужасно бавно. Недостатък на блутуут - бавен трансфер 35Kb/s, а и този телефон няма, което е тъпо. Кард рийдър - Бърз трансфер - 10 мегабайта в секунда, бързо боравене и не е нужен никакъв допълнителен софтуер. Просто като си вкараш картата в него ти се появява като допълнително устройство, влизаш в него и действаш с копи и пейст. С кабела на телефона е същото, но трансферът е в пъти по-бавен, а и както казахме, трябват драйвъри. Темите ги качваш в папка Themes и си свиркаш
.
Вътрак е сайта.Само до 30 теми...Mozo написа:Принципно стават, но ще има и такива, които няма да са съвместими.
http://www.zedge.net/
Друго си е направо телефон и ПЦ да вържеш,няма да вадиш карти и рин тин тин...Улеснение пък и колко по-малко се вади и слага по-добреMozo написа:Абе, Иванов, този телефон няма USB, а и дори да имаше, нали кард рийдъра се включва чрез USB интерфейс, т.е. същата работа.
Сайтът има ограничение до 30 теми, ама на ден, което не ми се струва чак толкова трагично.
Пак доста бързо ще станеMozo написа:Да, защото темите са малки като размер. Я пробвай филм да си хрехвърлиш.
моля ,за нищоRebba написа:Миташки, Иванов мерси за сайтовете с теми. Аз свалям/качвам посредством кабел и става буквално за секунди.
Мерси пак
На мен пък ми се вижда бързоMozo написа:Доста по-бавно, от колкото с кард рийдър, ама доста.