Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
GSM за хора в напреднала младост до 300/350лв. [РЕШЕНА]
GSM за хора в напреднала младост до 300/350лв.
Здравейте уважаеми "телефонисти",
Вече две седмици си търся телефон по моите критерии но уви. За това се обръщам към вас с голяма молба за помощ.
Трябва ми телефон макс. 350лв. с:
1/ Най-добра камера /за тези пари/
2/Издържлива батерия
3/GPS
4/Лесно управление /поради някои физиологични особености/
5/Wifi и други, които не ме интересуват, но са добре дошли.
Обичам пътешествията, посещенията на красиви, малко и труднодостъпни места предлагащи очарователни картини.
Трябва да отбележа, че в тази област съм с много ограничени познания.
Благодаря предварително на всички отзовали се на молбата ми.
Прочетено: 1341 пъти
Вече две седмици си търся телефон по моите критерии но уви. За това се обръщам към вас с голяма молба за помощ.
Трябва ми телефон макс. 350лв. с:
1/ Най-добра камера /за тези пари/
2/Издържлива батерия
3/GPS
4/Лесно управление /поради някои физиологични особености/
5/Wifi и други, които не ме интересуват, но са добре дошли.
Обичам пътешествията, посещенията на красиви, малко и труднодостъпни места предлагащи очарователни картини.
Трябва да отбележа, че в тази област съм с много ограничени познания.
Благодаря предварително на всички отзовали се на молбата ми.
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Re: GSM за хора в напреднала младост до 300/350лв.
Понеже нямаш изисквания да е удароустойчив и влагоустойчив (а и по-добре, предвид бюджета), то устройството за теб е HUAWEI P8 Lite single sim - задължително едносимов.
Аз щях да препоръчам същото, има доста екстри за работа с една ръка и настройки за работа с жестове, като разклащане на телефона и различни позиции на телефона.Zeroadhesion написа:Понеже нямаш изисквания да е удароустойчив и влагоустойчив (а и по-добре, предвид бюджета), то устройството за теб е HUAWEI P8 Lite single sim - задължително едносимов.
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- MalamiR
- Металист
- Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28
Re: GSM за хора в напреднала младост до 300/350лв. [РЕШЕНА]
"За!" с двете ръце!Zeroadhesion написа:Понеже нямаш изисквания да е удароустойчив и влагоустойчив (а и по-добре, предвид бюджета), то устройството за теб е HUAWEI P8 Lite single sim - задължително едносимов.

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
И аз се бях спрял на този телефон, но не исках да ви подвеждам. Обаче .! Днес ходих в техномаркет / има промоция на същия/ да го пипна ,да го огледам и една от консултантките, която се оказа комшийка, след по обстоен разговор, ме посъветва да намеря още 100лв. и да взема Samsung J5 за 399лв .....Труден казус!?....
Като си представя ,че толкова скъпа вещ ще нося из тези драки ,камънаци , вода.....
Вие какво ще ме посъветвате....?? Мога да изчакам до пролетта и да събера парите. НО ...?
Като си представя ,че толкова скъпа вещ ще нося из тези драки ,камънаци , вода.....
Вие какво ще ме посъветвате....?? Мога да изчакам до пролетта и да събера парите. НО ...?
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Да не слушаш "консултанти" на процентtemil написа:И аз се бях спрял на този телефон, но не исках да ви подвеждам. Обаче .! Днес ходих в техномаркет / има промоция на същия/ да го пипна ,да го огледам и една от консултантките, която се оказа комшийка, след по обстоен разговор, ме посъветва да намеря още 100лв. и да взема Samsung J5 за 399лв .....Труден казус!?....

Послушай Зеро.
Ний тука сички парле ву франсе

Р8 лайт, няма защита по IP61 ли беше, т.е не е устойчив на прах, вода и удари, но с един стъклен протектор за 15-20 лева с монтаж и подходящ калъф става бетон. При все това, аз вече 6-7 месеца го нося без калъф, без никакъв протектор на екрана и все още изглежда като нов
AsusVivoBook17
Ооо, не знаех че са на процент. А пък и комшийка....
Ще и пусна някоя саксия .....
Днес гледах характеристиката на LG G4 Stylus H635 , но не знам на практика дали няма да е по-добър от P8 Lite. Чул съм ,че LG правят мн. добри снимки, но....Вие на какво мнение сте, като имате в предвид условията в темата?

Днес гледах характеристиката на LG G4 Stylus H635 , но не знам на практика дали няма да е по-добър от P8 Lite. Чул съм ,че LG правят мн. добри снимки, но....Вие на какво мнение сте, като имате в предвид условията в темата?

Не съм запознат с LG-то, но Зеро с това се занимава и на него може да се има най-голямо доверие, щом го е препоръчал, при все това, че го знам, че е фен на НТС.
Ето ти мои снимки от Р8 лайт. Първата е пейзаж на далече, втората е снимана почти в движение, третата и четвъртата са от доста близо в пълна тъмнина, последната е макро на светло на текст от навигация.
Снимките са сигурно с намалено качество, защото ги свалих от пикаса и ги качих в пик.бг

Ето ти мои снимки от Р8 лайт. Първата е пейзаж на далече, втората е снимана почти в движение, третата и четвъртата са от доста близо в пълна тъмнина, последната е макро на светло на текст от навигация.
Снимките са сигурно с намалено качество, защото ги свалих от пикаса и ги качих в пик.бг
AsusVivoBook17
Защо задължително едносимов? Съществена ли е разликата с двусимовия? Някой използувал ли е HDR-а при панорама - впечатления? Притеснява ме ,че при видеото не фокусира .Прощавайте невежеството ми ако бъркам някъде.Zeroadhesion написа:Понеже нямаш изисквания да е удароустойчив и влагоустойчив (а и по-добре, предвид бюджета), то устройството за теб е HUAWEI P8 Lite single sim - задължително едносимов.
Ами не знам защо едно симов, моят е дву симов, но втория слот е общ и или сим карта или сд карта памет се слага на него, аз го ползвам с сд карта. Относно видеото, ще ти кача едно видео правено през деня от колата при това със стойка, чиято основа е силно нестабилна и по дупките вибрира яко. Със сигурност ще има влошаване на качеството от ютюб, но оригиналните файлове при снимане на HD видео с програмата видео регистратор са около гигабайт и малко за 10 минути клип
Всъщност, ето ти едно друго клипе, онова с треперещия видео регистратор е обърнато на една страна поради неизвестни за мен причини
Ето го и другото, нищо, че е криво, вижда се какво е снимано горе - долу
Всъщност, ето ти едно друго клипе, онова с треперещия видео регистратор е обърнато на една страна поради неизвестни за мен причини
Ето го и другото, нищо, че е криво, вижда се какво е снимано горе - долу
AsusVivoBook17
- MalamiR
- Металист
Samsung J5... И това ми били "консултанти"... Не бих се спрял на този телефон никога.
LG - Имам няколко познати, които имаха LG телефони и няма нито един, който да не ми се е оплакал.
Послушай какво ти казват експертите, като Зеро и няма да сбъркаш, гаранция. Тук не сме консултанти и комшии.

LG - Имам няколко познати, които имаха LG телефони и няма нито един, който да не ми се е оплакал.
Послушай какво ти казват експертите, като Зеро и няма да сбъркаш, гаранция. Тук не сме консултанти и комшии.

ОК! Вече знам кой телефон да взема. Но не съм наясно защо едносимов, защо е толкова важно? В момента едносимовия го предлага моя оператор на 330лв /по спомен/, а технополис - двусим. на 300 / промоция/. С парите до 330/340 ще се обзаведа с аксесоари. А не знам дали да рискувам да изчакам и коледните промоции.
PS.Някой може ли да каже и нещо и за HDR-а - снимки ,или тази функция е само камуфлаш.
PS.Някой може ли да каже и нещо и за HDR-а - снимки ,или тази функция е само камуфлаш.
- MalamiR
- Металист
За това трябва да изчакаш Зеро да се включи и да обясни... Според мен няма разлика в това дали е едносимов или двусимов. Двусимовите се предлагат в Тех- веригите и към тях има аксесоар(и). Едносимовите нямат такива... Това е, което знам аз, но пак казвам - изчакай компетентното мнение на Зеро.temil написа:ОК! Вече знам кой телефон да взема. Но не съм наясно защо едносимов, защо е толкова важно? В момента едносимовия го предлага моя оператор на 330лв /по спомен/, а технополис - двусим. на 300 / промоция/. С парите до 330/340 ще се обзаведа с аксесоари. А не знам дали да рискувам да изчакам и коледните промоции.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Тровят кучета с антифриз в столичния квартал "Младост"
от Mozo » вт сеп 17, 2024 14:28 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 38 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт сеп 17, 2024 14:28
-
-
-
Задържаха предполагаемия убиец на жената, намерена в столичния квартал "Младост"
от Mozo » вт окт 29, 2024 15:53 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 55 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт окт 29, 2024 15:53
-
-
-
Блок 337 в "Младост-3" моли кмета си да бутне незаконна "лятна градина" на о. з. офицери
от Mozo » чет май 29, 2025 13:45 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 25 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет май 29, 2025 13:45
-
-
-
Все повече млади хора са с диагноза рак на дебелото черво
от Mozo » ср дек 18, 2024 12:31 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 26 Преглеждания
-