Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
отново проблем с таблета [РЕШЕНА]
Re: отново проблем с таблета
Мали тая година много зле ми въри
Вчера си прецаках и смартфона..... Заби и толкова трябва само батерия да изваждам и кат таблета забива на логото LG
МОДЕЛ:LG OPTIMUS L3 E400
от няколко дни сутринта не показваше правилен час и също доста забива... и оня ден бях изтеглила някаква китайска програма да си руутна тела/и от нея ми правеше пробле... като слушам музика прекъсваше/ + тази http://androidmtk.com/download-kingroot-application
Прочетено: 2964 пъти
Вчера си прецаках и смартфона..... Заби и толкова трябва само батерия да изваждам и кат таблета забива на логото LG
МОДЕЛ:LG OPTIMUS L3 E400
от няколко дни сутринта не показваше правилен час и също доста забива... и оня ден бях изтеглила някаква китайска програма да си руутна тела/и от нея ми правеше пробле... като слушам музика прекъсваше/ + тази http://androidmtk.com/download-kingroot-application
- fifi_fifito
- Дарител
- Регистриран: пон фев 10, 2014 10:17
Ааа Мо нема как :-D
и фиф рутнах го защото:
1. Нямах памет
2. Някои от вградените приложения не ги използвам,а ми заемаха паметB-)
и фиф рутнах го защото:
1. Нямах памет
2. Някои от вградените приложения не ги използвам,а ми заемаха паметB-)
- fifi_fifito
- Дарител
- Регистриран: пон фев 10, 2014 10:17
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Зомбита. Да не изтървете да лайкнете поредното нацупено селфи и досадно клише на някой малоумник в Сураттефтера.ivelina0808 написа:Мале аз пък не мога без смарт неща ...B-)
Ний тука сички парле ву франсе

въвivelina0808 написа:Ниделунг, много рядко влизам в фб;)

AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Това зеленото означава, че се е флашнал успешно - след като го флашна колко време го чака на логото? Защото след флаша се изисква повече време от необходимото, за да зареди Андроид-а.ivelina0808 написа:
обаче пак нищо само мога да го включа до логото ЛЕНОВО или да вляза там в ония настройки от volum + и volum-
Ако си го чакала повече от 5 мин, тогава според мен е дефектирал чипа с ROM-a, което значи, че е умрял повече, отколкото се надявах.

Зеро, нормално ли е вече да не може дори да се вкл. да се зарежда; да няма звук; и вече компютъра да показва грешка 43......? Да не е заради Рома?
Новина: занесох смартфона и таблета на 3ма майстори и викат,че трябва да се преинсталират софтуерите и на двете,но единия каза, че за тела не сигурно(макар че може да се включва,ноо не мога да вляза в началото щот е полу черен екран само горната лента мога да вида и мога да влизам в настройките на: блутота,моб. мрежи (т.е. настройките на нета),GРS и май това е . . . Не мога да въстановя фабричните обаче щот нямам достъп до там
Здравейте! От два дена таблетът ми прави нещо проблеми, включвам го да се зарежда, а той не тръгва. Дали е възможно батерията му да е заминала, или пък зарядното?
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 1 Отговори
- 44 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет мар 13, 2025 12:29
-