Преди малко повече от седмица тъчскрийна на телефона ми си отиде. Ходих в един магазин, в който правят телефони, за да проверя колко ще ми струва да се смени и се оказа, че е нужно да се смени и дисплея заедно с тъчскрийна. По отделно не можело... и това ще ми струва 92лв.(без работата).
Не си струва, защото самия телефон съм го взел за 50лв. от виваком и то преди 2 години, но пък свикнах с него, а и съм доволен от него. Затова преминах на търсене части втора употреба, намерих един, за когото собственика казва, че е здрав, но има проблем с операционната система... аз се поинтересувах и го попитах при включване на телефона какво се случва и той ми изпрати тази снимка: http://i.imgur.com/MO6ypuH.jpg
Въпроса ми е, с factory reset дали би се оправил тоя проблем или е фатално и си е заминал, или пък е за сервиз, което също не ме устройва. За да знам да му правя ли оферта на човека за целия телефон, тъй като ме е страх да не го потроши, ако почне да го разглабя да ми праща тъчскрийна с дисплея...

Телефона е LG L Fino.