Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

GSM за хора в напреднала младост до 300/350лв.  [РЕШЕНА]

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Re: GSM за хора в напреднала младост до 300/350лв.

Мнение от Zeroadhesion »

Двусимовите имат някакъв проблем с обхвата или RF модула и масово влизат за рекламация, че заглъхват при разговор и не се чува. Правят и някакви ядове с WiFi / Bluetooth също съм забелязал тенденция. Естествено може да е до партида и не всички да са така, но ако ти се рискува взимай двусимка - ако ти прави такива проблеми и го установим, ще му сменим основната платка гаранционно. Въпреки това ако не държиш да си с двусимов, то ти препоръчвам да се насочиш към едносимовия, дори и да е там 20-на лв. отгоре :)
temil написа:Днес гледах характеристиката на LG G4 Stylus H635 , но не знам на практика дали няма да е по-добър от P8 Lite. Чул съм ,че LG правят мн. добри снимки, но....Вие на какво мнение сте, като имате в предвид условията в темата? 8-[
H635 е с 1 GB рам, а това за съвременните приложения е малко - ще се прецакаш просто :)
Прочетено: 1344 пъти
temil
Регистриран
Регистриран: вт ное 08, 2016 21:03

Мнение от temil »

Момчета, БЛАГОДАРЯ на всички и най-много на Зеро за съветите. Желая ви много здраве и късмет в този не лесен живот.
Накрая искам да ви помоля за още нещо ,/простете ми нахалството/ и за да отстраня и последното съмнение,което ме човърка от как разбрах /от Зеро/, че имало и подходящи телефони /с хубава камера - най-важно/ против влага и удар. Ако наистина има такива с горница до около 100лв посочете ми един съперник на Хуавея,защото там където често ходя /риболов високо в планината/ има и влага и падания и.....Или пък ако мога да го предпазя с хубав калъф и един стъклен протектор,както казва Монтоя пак е някакво решение.
Благодаря още веднъж!!
Потребителски аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член
Регистриран: съб фев 28, 2015 10:45

Мнение от Diananet »

temil написа:...че имало и подходящи телефони /с хубава камера - най-важно/ против влага и удар. Ако наистина има такива с горница до около 100лв посочете ми един съперник на Хуавея,защото там където често ходя /риболов високо в планината/ има и влага и падания и...
Аз не разбирам от телефони, но моя е такъв -> http://telefoni-bg.com/gsm-spciale-offer?product_id=172
Наистина е противоударен и водоустойчив. Вече на няколко пъти е изпробван. Не нарочно разбира се. :)
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Има мисля модел на САТ който се доближава до хуавея като характеристики, обаче цената му отива към хилядарка някъде. Хубав калъф, стъклен протектор и найлоново пликче с цип по време на риболов мисля че ще го запазят доста
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
temil
Регистриран

Мнение от temil »

Montoya написа:Има мисля модел на САТ който се доближава до хуавея като характеристики, обаче цената му отива към хилядарка някъде. Хубав калъф, стъклен протектор и найлоново пликче с цип по време на риболов мисля че ще го запазят доста
Благодаря! Ако Зеро не посочи нещо друго , което ще отговаря на моите критерии, ще приема твоята идея.
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

Ами какво да ти кажа, има CAT-ове примерно както каза със 100 лева отгоре, но характеристиките му са много надолу от HUAWEI-а, говоря за рам, сторидж и т.н.
Трябва да решиш хубава камера и плавна работа или компромиси с тези неща, обаче удароустойчив и влагоустойчив. Винаги ще има компромис за тези пари, така че не мисля че си заслужават тия 450 лв. които ще дадеш в случай, че търсиш и читава камера. Иначе ето го за 450 лв.:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/49083/cat-s30

А между другото P8 Lite в Технополис едносимовия ти е 299 лв. ;)
http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-pho ... K/p/576817
Та ако не си се изкушил с тези удароустойчиви и влагоустойчеви неща, давай докато има промоция :thumbright: :thumbright:
temil
Регистриран

Мнение от temil »

Zeroadhesion написа:Ами какво да ти кажа, има CAT-ове примерно както каза със 100 лева отгоре, но характеристиките му са много надолу от HUAWEI-а, говоря за рам, сторидж и т.н.
Трябва да решиш хубава камера и плавна работа или компромиси с тези неща, обаче удароустойчив и влагоустойчив. Винаги ще има компромис за тези пари, така че не мисля че си заслужават тия 450 лв. които ще дадеш в случай, че търсиш и читава камера. Иначе ето го за 450 лв.:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/49083/cat-s30

А между другото P8 Lite в Технополис едносимовия ти е 299 лв. ;)
http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-pho ... K/p/576817
Та ако не си се изкушил с тези удароустойчиви и влагоустойчеви неща, давай докато има промоция :thumbright: :thumbright:
Консултантката в Технополис ми каза, че нямали едносимови, но пак ще проверя при др. консултант. А между другото търсейки фазовата стойност (f)на камерата на Huawei-а /ако знаеш кажи/ се натъкнах на това: http://www.setcombg.com/default.asp?sit ... &NID=15982 има го и на по-ниска цена.
simona321
Начинаещ
Регистриран: пет май 06, 2016 13:18

Мнение от simona321 »

temil написа:Здравейте уважаеми "телефонисти",
Вече две седмици си търся телефон по моите критерии но уви. За това се обръщам към вас с голяма молба за помощ.
Трябва ми телефон макс. 350лв. с:
1/ Най-добра камера /за тези пари/
2/Издържлива батерия
3/GPS
4/Лесно управление /поради някои физиологични особености/
5/Wifi и други, които не ме интересуват, но са добре дошли.
Обичам пътешествията, посещенията на красиви, малко и труднодостъпни места предлагащи очарователни картини.
Трябва да отбележа, че в тази област съм с много ограничени познания.
Благодаря предварително на всички отзовали се на молбата ми.
На базата на тези изисквания бих ти препоръчала този модел премахнат линк. Мисля, че ще ти свърши работа и ще си доволен.
Човекът вече си има телефон. Хайде стига ни бута тия от Ардес във всеки втори пост. Знаем, че ги рекламираш, търпим, но ни идва вече в повече.
Mozo
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “GSM новини, проблеми и въпроси”