Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Нов телефон
- frankennstein
- Пристрастéн
- Регистриран: съб сеп 01, 2012 20:36
Нов телефон
Мисля да мина на договор и да се възползвам да си закупя ново телефонче. Старото galaxy s4 mini служи добре, но вече е пътник. Ориентирайте ме към някакъв модел. Гледам да е нещо по-бюджетно, не искам скъпотии по 1000+лв. Определено ще си остана на Андроид, за гиздави боклуци пари не ми се дават, а Windows си е....Windows.
Прочетено: 1526 пъти
Re: Нов телефон
Също така и LG L FINO, аз ползвам такъв и е много удобен.MalamiR написа:Ето го и моето предложение - цък
По-добрия от двата е G3 разбира се, но пък L FINO е по-евтин и г/д ще ти върши същата работа.
Различават се само по вътрешната памет(на G3 му е 8гб, а на L FINO е 4гб). Другото, което е - не е никаква значителна разлика.
- MalamiR
- Металист
- Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28
Аз нарочно посочих 8GB модела, защото карта с памет винаги може да си купиш и да си увеличиш storage пространството. 

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
- frankennstein
- Пристрастéн
G3-та наистина е добро попадение, гледам доста хора се оплакват от камерата, но аз така или иначе правя 1-2 снимки месечно. Ще поогледам още малко, но това LG наистина грабва.
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Много е добър, но ако го вземеш не го ъпдейтвай до Лолипоп, майката ми еб@Mozo написа:Z3 Compact, ако не ти идва скъп - мноого е добър![]()
![]()

- yanku
- Почетен член
- Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
- Контакти:
Защо не се огледаш за някое "китайче". Има доста добри модели. Аз съм с Lenovo К910 и нямам забележки.
Както казах и G3 и L FINO са на 97% еднакви.frankennstein написа:G3-та наистина е добро попадение, гледам доста хора се оплакват от камерата, но аз така или иначе правя 1-2 снимки месечно. Ще поогледам още малко, но това LG наистина грабва.
G3 е по-скъп, само за това, че има 4 GB повече вътрешна памет.
Lenovo също са добро попадение. Аз имам таблет Lenovo и съм много доволен, а телефоните им също са много добри.
Edit:
Виж и LG L BELLO, че сега се сетих. Също е добър.
-
- Регистриран
- Регистриран: ср юли 01, 2015 23:22
Погледни и това http://phonesdata.com/bg/smartphones/sa ... y-a5-2804/ Samsung Galaxy A5 - доста е добър и на приемлива цена. Като цяло новата А серия на марката е доста сполучлива 

- frankennstein
- Пристрастéн
- MalamiR
- Металист
Имам 3-ма колеги от офиса с него. Очаровани са. А и лично аз съм голям фен на HTC. Не знам дали М9 се е появил вече на пазара в България. Ако не е, изчакай да излезе, за да падне цената на М8 и го вземай. 

- frankennstein
- Пристрастéн
Аз няма да го купувам от България
Намерих го в една от веригите в Румъния за 2300 леи, мога да го купя с кредитна карта-24 вноски без лихва. В България нямам възможност да пазарувам на лизинг, понеже няма как да си докажа доходите.
Един приятел купил такъв за майка си, много добър телефон, обаче като ъпгрейднали до lollipop нещо се збозил, забивал, почнал да работи бавно...Зарибявах ме да си купувам новия S6(не EDGE), бил много добър и с тези характеристики поне 4 години щял да бъде актуален, само че аз нещо не останах очарован от samsung.

Един приятел купил такъв за майка си, много добър телефон, обаче като ъпгрейднали до lollipop нещо се збозил, забивал, почнал да работи бавно...Зарибявах ме да си купувам новия S6(не EDGE), бил много добър и с тези характеристики поне 4 години щял да бъде актуален, само че аз нещо не останах очарован от samsung.
- MalamiR
- Металист
Аз съм пристрастен към HTC, така че не искам да ти казвам кое да вземеш.
За upgrade-а до Lollipop, да, колегите и те имат същия проблем.

За upgrade-а до Lollipop, да, колегите и те имат същия проблем.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Програма или начин за синхронизиране на линукс с телефон
от Montoya » пон сеп 23, 2024 06:57 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 21 Отговори
- 5328 Преглеждания
-
Последно мнение от Fernando Sucre
пет сеп 27, 2024 11:15
-
-
-
От днес пациентите могат да проверяват здравното си досие на мобилен телефон
от Mozo » пон сеп 02, 2024 12:44 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 57 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 02, 2024 12:44
-
-
-
Над половината учители искат глоби за родителите, ако детето им носи телефон в час
от Mozo » пон юни 09, 2025 14:15 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 11 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон юни 09, 2025 14:15
-